LeWyQxXx Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Chciał bym zgłosić skargę na administratora servera "Fragujemy.com #02 [ZOMBIE INFECTION] :: Pukawka.pl " . Administrator o którym jest mowa to "Patrycjaa". Teraz chciał bym wymienić rzeczy które przeszkadzają nowym bądź też starszym graczom w tej osobie : -nie pomaga nowym graczom w zrozumienia tego serwera tylko jak ktoś cos robi nie tak to wywala -rzuca banami jak ulotkami -nie upomina tylko od razu wywala bądź banuję -kontakt z tą osobą jest ograniczony -prosisz o pomoc nie otrzymujesz jej Bardzo proszę o przyjrzeniu sie tej osobie bo przez takie osoby server może tracić na reputacji
zolnierz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja bym dodał, że ona ma jakieś problemy z czytaniem i w ogóle z trzeźwą oceną sytuacji. Ubliżał mi jakieś koleś o nicku w stylu "jkashahs" a on pisze "uspokójcie się jeden z drugim" gdzie ja nawet nie zdążyłem zareagować na te prymitywne zaczepki. Dodatkowo toleruje ona wybryki niejakiego nexa, zakompleksionego osobnika, który niskie poczucie wartości kompensuje sobie grając w ZM, chłopak twierdzi, że ma 30 lat, ale moim zdaniem to jakiś Seba z zawodówy, max 22 lata. 1
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Pierw zanim zaczniecie wylewać swoje łzy i żale proszę o zastosowanie się do wzoru skarg.
Zasłużony Fragowicz pejtrycz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) @LeWyQxXx przepraszam bardzo, upominałam Cię abyś nie bawił się pułapką, w sumie powiedziałam to do wszystkich. Reszta przestała się bawić, ale Ty leciałeś dalej, powtórzyłam kolejny raz i nic. Dostałeś bana. Gdyby zm było już za bramą to chyba 1 human (nie pamietam za bardzo czy jeden czy dwóch) zostałby przez Ciebie zarażony, bo Ty się bawiłeś pułapką w najlepsze. Więc nie mów mi, że nie upominam. Poza tym jak ktoś już któryś raz coś robi nie tak i upominanie go nie ma sensu to chyba logiczne jest, że dostanie bana. Ile można powtarzać... I zanim napiszesz skargę, to przemyśl to. @zolnierzTobie powiem tylko tak, gracz coś pisze/żali się/obraża czy nie wiadomo co, a Ty zaczynasz z nim zbędną dyskusje. Mam prawo Wam powiedzieć, że macie przestać pierdzielić trzy po trzy... Dostałeś ode mnie kicka za zbędną dyskusje ? Nie, więc o co Ci chodzi... Wiem po prostu jak się kończy taka dyskusja, jeden drugiego po chwili zacznie obrażać, albo nie wiadomo co będzie się działo. Upomnienie Was, żebyście przestali to chyba nic złego tak? I żołnierz powiedz mi jakie wybryki nexa toleruje? Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez pejtrycz 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zastosuj się do wzoru:
Szyderca Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi