Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga na administratora PATRYCJAA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym zgłosić skargę na administratora servera "Fragujemy.com #02 [ZOMBIE INFECTION] :: Pukawka.pl " . Administrator o którym jest mowa to  "Patrycjaa". Teraz chciał bym wymienić rzeczy które przeszkadzają  nowym bądź też starszym graczom w tej osobie : 

-nie pomaga nowym graczom  w zrozumienia tego serwera tylko jak ktoś cos robi nie tak to wywala 

-rzuca banami jak ulotkami 

-nie upomina tylko od razu wywala bądź banuję 

-kontakt z tą osobą jest ograniczony 

-prosisz o pomoc  nie otrzymujesz jej 

Bardzo proszę o przyjrzeniu sie tej osobie bo przez takie osoby server może tracić na reputacji 

Opublikowano

Ja bym dodał, że ona ma jakieś problemy z czytaniem i w ogóle z trzeźwą oceną sytuacji. Ubliżał mi jakieś koleś o nicku w stylu "jkashahs" a on pisze "uspokójcie się jeden z drugim" gdzie ja nawet nie zdążyłem zareagować na te prymitywne zaczepki. Dodatkowo toleruje ona wybryki niejakiego nexa, zakompleksionego osobnika, który niskie poczucie wartości kompensuje sobie grając w ZM, chłopak twierdzi, że ma 30 lat, ale moim zdaniem to jakiś Seba z zawodówy, max 22 lata.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pierw zanim zaczniecie wylewać swoje łzy i żale proszę o zastosowanie się do wzoru skarg.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

@LeWyQxXx przepraszam bardzo, upominałam Cię abyś nie bawił się pułapką, w sumie powiedziałam to do wszystkich. Reszta przestała się bawić, ale Ty leciałeś dalej, powtórzyłam kolejny raz i nic. Dostałeś bana. Gdyby zm było już za bramą to chyba 1 human (nie pamietam za bardzo czy jeden czy dwóch) zostałby przez Ciebie zarażony, bo Ty się bawiłeś pułapką w najlepsze. Więc nie mów mi, że nie upominam. Poza tym jak ktoś już któryś raz coś robi nie tak i upominanie go nie ma sensu to chyba logiczne jest, że dostanie bana. Ile można powtarzać... I zanim napiszesz skargę, to przemyśl to. 

@zolnierzTobie powiem tylko tak, gracz coś pisze/żali się/obraża czy nie wiadomo co, a Ty zaczynasz z nim zbędną dyskusje. Mam prawo Wam powiedzieć, że macie przestać pierdzielić trzy po trzy... Dostałeś ode mnie kicka za zbędną dyskusje ? Nie, więc o co Ci chodzi... Wiem po prostu jak się kończy taka dyskusja, jeden drugiego po chwili zacznie obrażać, albo nie wiadomo co będzie się działo. Upomnienie Was, żebyście przestali to chyba nic złego tak? I żołnierz powiedz mi jakie wybryki nexa toleruje? 

Edytowane przez pejtrycz
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności