RTommyCZ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Xddd sory że się wypowiadam ale nie mogę ze smiechu jeszcze 2tyg temu na nonie bodajże pisałeś wypiera**** do pedo**** na sragujemy.. a teraz piszesz odwolanie szczyt chamstwa. GET, 19 Kwietnia 2017 +1 za wypowiadanie się w temacie, który Ciebie nie dotyczy.
AdiwPLub Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 xXDDDD teraz to ja nie moge ze smiechu wiem ze mnie nie lubisz dlatego tak piszesz daj mi ssa jak tak pisalem moze cos ci sie jeblo i ktos inny tak napisal ale nie ja
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Ty nie lepszy Tommy, zresztą jak całe MG, a nie, TPS. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Mik0DCI
AdiwPLub Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 dobra juz nie robcie tu gownoburz czekam na wypowiedz nestyego... 1
Walezenka Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @Uzillo - Ale co mam ja do odwołania Adiwa? I to, że jesteśmy z jednego teamu oraz napisaliśmy odwołania w tym samym momencie? Tyle, że chcemy pograć na fragujemy oraz pokazać, że potrafimy się zachować i przeprosić za swoję błędy. 1
h4x Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jestem za daniem szansy dla Adiwa. A ty Uzillo nie bądź już taki fajny bo to ty wchodziłeś do nas na kanał, obrażałeś Adiwa. Adiw powodzonka Ci życze
RTommyCZ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Mik0DCI napisał: Ty nie lepszy Tommy, zresztą jak całe MG, a nie, TPS. Miko chodz na priv i tak wgl to twój kolega mnie wzywał ale ok pogrążyłeś siebie tymi ss a nie mnie a z resztą chodz priv a nie masz problemy aha i ss : https://zapodaj.net/e415fb4371f57.png.html
h4x Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 15 minut temu, Krystek napisał: TheDayZ padło i nagle wszyscy którzy otrzymali tutaj bany, wracają, zmieniają się, zmądrzeli itd. itd. Gówno prawda. Nie ma gdzie grać, inne serwery upadły bądź gdzieś też mają bany, to wracają z podkulonym ogonem. No wiemy, że padło każdy był zaślepiony tamtym serwerem. Nie którym osobą nie opłaca się dawać szany, bo jak te gówno wróci to połowa przejdzie tam.
Rekomendowane odpowiedzi