ola. Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Hej, chcialabym Was zapytac o zdanie mojego projektu na strój reprezentacyjny Polski. Oczywiście projekt nie jest jeszcze skończony. Co o nim sądzicie? Może jakies poprawki bądz propozycje kolorystyczne lub inny uklad poszczególnych form? Zależy mi na Waszej opinii. Projekt robie pierwszy raz w życiu w tej tematyce, wiec licze sie z krytyką a za wszystkie rady będę wdzięczna.
Właściciel GET Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Po lewej wygląda to bardziej schludniej i przejrzyściej niż po prawej.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 moim zdaniem rowniez po lewej wyglada lepiej. Jakiej dyscypliny jest to stroj? - Bardziej trykot.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie wiem czy taki miałaś zamiar czy po prostu nie skończony ale tak: Czerwony na części na udach dałbym do końca, chodzi o dół. Oraz można by zobaczyć jakby wyglądało z tym przejściem czerwonego na biały gdybyś dała na rękawach jeszcze. 1
ola. Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dnia 17.04.2017 o 23:06, JeDi napisał: moim zdaniem rowniez po lewej wyglada lepiej. Jakiej dyscypliny jest to stroj? - Bardziej trykot. strój wrotkarski
Rekomendowane odpowiedzi