Skocz do zawartości

Nowy CS:GO - informacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Dziś otworzyliśmy 10 slotowy serwer CS:GO. Mamy nadzieję, że zakupicie grę i zagracie. Serwer będzie cały czas udoskonalany, a ja nabierał coraz to więcej doświadczenia w source mod - tak CS:GO bazuje na source mod. Rozgrywka FFA w trybie Cassic Competitive (poprzednio był Clasic Casual). Czym różnią się te mody?

Classic Casual to przede wszystkim uproszczony tryb klasyczny, składający się z 10 rund, przenikaniem przez siebie graczy, braku ognia przyjacielskiego oraz na start kamizelka ochronna. Natomiast Cassic Competitive składa się z 30 rund, posiada ogień przyjacielski oraz nie można przenikać przez graczy, a sprzęt kupujemy sami. Oprócz tego są również pozostałe 2 tryby jakie tak Arms Race czyli typowy GunGame jak w cs 1.6 oraz Demolition, czyli jakby TP, gdzie nie możemy kupić broni, ale po zabiciu jakiejkolwiek osoby w rundzie, w kolejnej otrzymamy nową broń. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest Classic Competitive i tyle w tym temacie.

IP: 31.186.83.100:27411 lub DNS csgoffa.fragujemy.com:27411

Pozdrawiam,

Nesty

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bym sobie kupił cs:go i pograł ale nie wiem czy pójdzie na moim kompie 9-10 letnim :(

Mam ten sam problem i wiesz co ?

Nam to pozostaje Cs 1.6 ,] ( Jeszcze z optymalizacja broni i postacji ) zeby bylo wiecej FPS bo stare maszyny xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności