Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witajcie, Dziś otworzyliśmy 10 slotowy serwer CS:GO. Mamy nadzieję, że zakupicie grę i zagracie. Serwer będzie cały czas udoskonalany, a ja nabierał coraz to więcej doświadczenia w source mod - tak CS:GO bazuje na source mod. Rozgrywka FFA w trybie Cassic Competitive (poprzednio był Clasic Casual). Czym różnią się te mody? Classic Casual to przede wszystkim uproszczony tryb klasyczny, składający się z 10 rund, przenikaniem przez siebie graczy, braku ognia przyjacielskiego oraz na start kamizelka ochronna. Natomiast Cassic Competitive składa się z 30 rund, posiada ogień przyjacielski oraz nie można przenikać przez graczy, a sprzęt kupujemy sami. Oprócz tego są również pozostałe 2 tryby jakie tak Arms Race czyli typowy GunGame jak w cs 1.6 oraz Demolition, czyli jakby TP, gdzie nie możemy kupić broni, ale po zabiciu jakiejkolwiek osoby w rundzie, w kolejnej otrzymamy nową broń. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest Classic Competitive i tyle w tym temacie. IP: 31.186.83.100:27411 lub DNS csgoffa.fragujemy.com:27411 Pozdrawiam, Nesty
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zachęcam do gry.
Wygnaniec Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Bym sobie kupił cs:go i pograł ale nie wiem czy pójdzie na moim kompie 9-10 letnim :(
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Bym sobie kupił cs:go i pograł ale nie wiem czy pójdzie na moim kompie 9-10 letnim :( Mam ten sam problem i wiesz co ? Nam to pozostaje Cs 1.6 ,] ( Jeszcze z optymalizacja broni i postacji ) zeby bylo wiecej FPS bo stare maszyny xD
Rekomendowane odpowiedzi