Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 W ostatnim tygodniu marca Valve ogłosiło tymczasowe wycofanie dwóch broni z trybu turniejowego Counter-Strike: Global Offensive. Minionej nocy wypuszczono aktualizację, po której zarówno Negev, jak i R8 Rewolwer wróciły na swoje miejsce. Co ciekawe, deweloperzy znacząco obniżyli cenę wspomnianego karabinu maszynowego, który teraz można nabyć za zaledwie 2 000$. CS:GO: dodano wielkanocne elementy Rozgrywka: przez określony czas Negev i R8 Revolver będą dostępne w matchmakingach R8 Rewolwer: cena zredukowana do 700$ Negev: cena zredukowana do 2 000$, by promować testy broni Audio: poziom dźwięku spada płynnie, kiedy zwiększa się dystans zamiast stopniowego obniżania poprawiono dźwięk HRTF, by bardziej odpowiadał jakości bez HRTF dodano komendę snd_hrtf_distance_behind (domyślnie 100), która pozwala HRTF na dokładniejsze określenie źródła dźwięku naprawiono błąd, który sprawiał, że głośność muzyki w czasie akceptowania zaproszenia do poczekalni była na najwyższym poziomie Serwery: wsparcie dla oficjalnych serwerów gry dla Perfect World CS:GO Beta w Guangzhou i Szanghaju zostało dodane MISC: do ID Drużyny w ustawieniach gry dodano opcję „Always On w/Equipment” obserwatorzy mogą od teraz używać wyświetlania ekwipunku nad głowami graczy naprawiono błąd, który sprawiał, że wyświetlany nad głowami graczy ekwipunek nie był aktualizowany poprawiono położenie naklejek na upuszczonych broniach dodano Game State Integration output, który przyznaczony jest dla organizatorów turniejów Źródło: http://cybersport.pl
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Gratuluję bardzo przemyślanych zmian. A tak serio większego idiotyzmu nie mogli zrobić z Negev'em.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie sprawdzałem dokładnie rozrzutu, bo grałem rankeda, ale podczas rozgrzewki podniosłem negeva i powiem, że strzelasz 10 kul i 10 kul leci w inny kierunek. Przed aktualizacją było już łatwiej opanować rozrzut Dla mnie wielkich zmian nie ma, bo jak negevem nie grałem tak nie gram dalej.
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Sieczka się ns MM'ach dzieje.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Z tym negevem to jakiś koszmar. Grałem MMa i typy strzelały przez wszystkie smoki. To prawda, ten rozrzut jest śmieszny . Na mniejszych rangach domyślam się, że będzie sporo zabawy, lecz na globalach to średnia broń gdyż chodzi się z nią w tempie słonia oraz ciężko celnie strzelać przy tym rozrzucie. Ja tego nie używałem bo sam głos tej broni mnie wkurza a co dopiero jak 3 typów z tym lata na raz -,- .
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 hm wlaczasz mma randoma, trafiasz na 4 ruskow, 4 nagevy ... bezcenne! To co zrobili z nagevem to smiech. Sam dzwiek nageva jakby usp maszynowo strzelac porazka!
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie ma co się rozczulać i komentować tego negeva, bo i tak większość z was nim nie grała A aktualny rozrzut będzie sprawiał frajdę tylko na niskich rangach, na mojej randze, GE - nikt tego nie kupował, bo to nie jest broń do strzelania.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 I tu Cię Tygrys zaskoczę bo też mam GE i u mnie ludzie to kupowali
Beast Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jak dla mnie negevy powinny być cofnięte,bo na moich rangach czyli dmg ludzie rzucają smoke i skanują dla mnie to jest bez sens,bo jak stoisz w miejscu to po jakimś czasie ten rozrzut znika i strzały nawet 100 strzałów leci prosto w ciebie,a jak spróbujesz wybiec już masz -70 na przykład z tego negeva zrobił się teraz bez sens tak trochę.
Rekomendowane odpowiedzi