Żywy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Wykluczony Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Z dniem dzisiejszym rusza konkurs "POSTAPO", w którym mogą wziąć udział wszyscy użytkownicy. Z czym będą musiały zmagać się osoby, które wezmą w nim udział? Z własną wyobraźnią i pomysłowością. Każdy uczestnik musi przedstawić własny obraz świata podstapokaliptycznego w ówczesnych czasach. Może być to wiersz, praca graficzna, czy też historia. Macie pełne pole do popisu i warto na, to poświęcić troszkę więcej czasu. Pracę proszę zamieszczać w tym temacie, poprzedzając go własnym postem. Życzymy powodzenia!Zamknięcie konkursu: 13.04.2017r. Organizator: @Żywy (Sieć Fragujemy.com)Nagroda: 2
Żywy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Informuję, że jeżeli nie pojawią się przynajmniej dwie prace konkursowe, nagrodę oddam jednej osobie z Administracji, która ostatnimi czasu włożyła masę pracy w życie sieci.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czy w takiej formie moze byc? Nie zależy mi na nagrodzie, lecz na tym, aby innych odważyć! Przecież nie chodzi o nagrody, lecz o jakiś sposób zabawy, pokazania siebie! Come on ludziska! Wstaję wcześnie rano jak codziennie, widzę słońca wschód, muszę zjeść dobrem pożywne śniadanie, ach ten wielki głód. Ten blask poranny, wschodząca mgła - bezcenny, piękny widok. równie zapierający dech w piersiach może być zapadający zmrok. Lecz coś się stało, między śniadaniem a obiadem, chyba... a może to była wczesna kolacja? czas to jedna wielka ułuda. Błysk, huk, zamęt wielki... coś się stało, ale gdzie, kto, jak? Nawet na dziwnie szarym niebie zdziwiony był ptak... o co tu chodzi co się stało? co to za wrzask? Krzyk? Nagle zewsząd można usłyszeć zatrzymujący czas ryk... Wszystkie horrory, i te czarne horrory stały się faktem... jakbym wskoczyl w dziwny świat Resident Evil raptem. Wszędzie chaos, wraki, ciała, brud... tałuny kurzu, dymu... jakby Bóg chciałby mi powiedzieć, "to już koniec mój synu". Cóż to się stało, wokół ni żywej duszy, jestem jedynie ja... samotny, bezbronny, taki znikomy, bezradny, zwykły JA! Wszystko to, co znamy przestało istnieć, na Ziemi piekło Trzeba stąd znikać, ruszać, dokądś pójść - słowo się rzekło Ale dokąd iść, dokąd zmierzać... tak! włączę radio w komórce Wszystkie pasma, wszędzie ta pieprzona grobowa cisza... czyżby trafiła się jakaś nieznana i niespodziewana nisza? Świat się zmienił... ale jak? Czy wszystko istnieć przestało? czy jestem sam, 6 miliardów ludzi po prostu nieocalało? Nie wiem... mój cały świat zginął, te przecznice, ulice Ci wszyscy sąsiedzi, nie ma nic... sam na siebie licze... Dla wszystkich może to bzdura, ale dla mnie to koniec Szarość, głód, po prostu POSTAPO nastało!
Żywy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Niestety termin konkursu zakończył się z dniem wczorajszym, a minimalna liczba prac jakie musiałby się pojawić, to 2.
Żywy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi