Caffeina Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 Czemu nie ma ss jak rowniez wyzywales? GET, 18 Marca 2017 +1.
VaDiMx Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Ja go wyzywałem gdyż miał 3k pingu i strzelał do ludzi, ja strzelam do niego acr wystrzeliłem 15 pocisków prosto w twarz i 0 hitmarkerów i padłem więc miałem powód do wyzywania go. Edit. mamy ss z jego pingiem. Edytowane 18 Marca 2017 przez vladmimx GET, 18 Marca 2017 +1.
Caffeina Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 Pisalem do czarnego ogolnie GET, 18 Marca 2017 +1.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 18 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 Nie ma czegoś takiego jak powód do wyzywania. A to że Math ma taki a nie inny ping to już jego sprawa. Oboje gracze powinni zostać ukarani długim Mute.
Caffeina Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 Mik0 z tego co wiem math ma DDOS'y gadalem ze by zmienil ip ale nie chce.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 18 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 @Memobrody Uzillo, Tommy i Damian też miał podobno, ale cały czas ddosy? trochę przesada. Jak dla mnie Math ma po prostu kiepski Internet. Ale to nie temat od tego. 1
Krystek Opublikowano 18 Marca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 18 Marca 2017 35 minut temu, vladmimx napisał: Ja go wyzywałem gdyż miał 3k pingu i strzelał do ludzi, ja strzelam do niego acr wystrzeliłem 15 pocisków prosto w twarz i 0 hitmarkerów i padłem więc miałem powód do wyzywania go. Edit. mamy ss z jego pingiem. No to super Ci powiem. Wyzywać kogoś bo ma ping. W tym momencie reprezentujesz sobą niski poziom. Powinieneś otrzymać karę za to również. Nie miałeś żadnego powodu by go zwyzwać.
Madrus Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 5 minut temu, Krystek napisał: No to super Ci powiem. Wyzywać kogoś bo ma ping. W tym momencie reprezentujesz sobą niski poziom. Powinieneś otrzymać karę za to również. Nie miałeś żadnego powodu by go zwyzwać. Równie dobrze mógł go obrażać pod wpływem emocji, a tego raczej się nie kontroluje... GET, 18 Marca 2017 +1.
Math Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 35 minut temu, Mik0DCI napisał: @Memobrody Uzillo, Tommy i Damian też miał podobno, ale cały czas ddosy? trochę przesada. Jak dla mnie Math ma po prostu kiepski Internet. Ale to nie temat od tego. Ogólnie mam po 50 pingu, lecz ostatnio mnie DDOS'ują. Można to zauważyć kiedy mam 50 pingu, a za chwile 20 tysięcy co nie jest spowodowane internetem.
Czarn[Y]. Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 Po 1. Nie ja Cię wyzywałem. Po 2. Zawsze gdy Cię widzę i zaczynam strzelać to odrazu masz wysoki ping. Po 3. Jak masz taki ping to może nie graj...k
Właściciel GET Opublikowano 18 Marca 2017 Właściciel Opublikowano 18 Marca 2017 5 godzin temu, Memobrody napisał: Mik0 z tego co wiem math ma DDOS'y gadalem ze by zmienil ip ale nie chce. Aleś Ty głupi jak cep. 4 godziny temu, Math napisał: Ogólnie mam po 50 pingu, lecz ostatnio mnie DDOS'ują. Można to zauważyć kiedy mam 50 pingu, a za chwile 20 tysięcy co nie jest spowodowane internetem. Przestań używać pojęć, o których nic nie wiesz i nie wprowadzaj ludzi w błąd. To jest wina albo Twojego dostawcy Internetu bądź modemu, albo jest awaria na łączu czy tam styku. To nie są żadne objawy dla DDoS'a. Apeluję do wszystkich, aby skończyli pierdolić na temat DDoS'ów, bo aż żal patrzeć. To jest jeden wielki kabaret. Co dzieci 14-16 letnie mogą wiedzieć na temat komunikacji? Jak takimi specami jesteście od teorii, to może zatrudnijcie się w dobrych firmach - może Wam za ten debilizm płacić będą dobrą cenę. 6 godzin temu, vladmimx napisał: Ja go wyzywałem gdyż miał 3k pingu i strzelał do ludzi, ja strzelam do niego acr wystrzeliłem 15 pocisków prosto w twarz i 0 hitmarkerów i padłem więc miałem powód do wyzywania go. Nic dziwnego, że większość Cię uważa za popaprańca. Czyli jak kobiety w Niemczech chodzą ubrane bez Hidżabu to prowokują tym "brudasów" do wykorzystania seksualnego? To jest kolejna skarga, gdzie wypowiadają się tutaj osoby, które nie są w temacie. Więc do każdego takiego postu wstawiam ostrzeżenie. Upominam, że skargę rozpatruje administracja i prawo do wypowiedzi ma tylko ona, ewentualnie pokrzywdzony oraz autor skargi / odwołania. Nikt inny. 6
Rekomendowane odpowiedzi