Gasiu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Donator Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No troche nie spodziewałem się, że będziesz chciał tu składać o ub. Serwer Ci upadłi składasz odrazu ub ? Troche dziwne. Mimo to znam cię na tyle i sądząc po twoim zachowaniu to nie jesteś w ogóle toksyczny, zawsze masz wyjebane więc raczej nie będziesz szkodził serwerowi. Dałbym mu szanse na tak 1
VaDiMx Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Serwer mu padł i się zasmucił chłopak i nie ma co robić to wraca na stare "śmieci" Na tak
Machin2 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Serwer mi nie upadł jakbym chciał to trzymałbym go na 20 osobach ale nie chciało mi bo nie mam czasu, poza tym w sobote niedziele na eventach po 60osób. Tak w ogóle co ma mój serwer do ub na fragu.
ST1CK3R Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Maszin to good gamer. Na tak 1
DarkPro Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Oczywiscie że na .... Nie Edit: Wszyscy Ci którzy grali na The-Dayz (pisząc teraz że to gówno) są na TAK...... Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez DarkPro
Rekomendowane odpowiedzi