wariatele Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jestem za tym żeby map_gade była przywrócona ponieważ była bardzo lubiana przez graczy i miło się na niej grało. 2
Zasłużony Fragowicz xibastek Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Fajna mapa. Ale są teraz tez fajne :D. Dla mnie może wejść za awp_eraser 1
Zasłużony Fragowicz GAWOI Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mapa fajna ale myślę że te mapy co są wystarczą. 1
Sub Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mam podobne zdanie co do gade'a ale myśle, że aktualne mapy wystarczą
Wujek Władek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 ja się nie stety nie mogę zgodzić moim zdaniem mapa gade powina zostać przywrócona o wiele przyjemniej się na niej grało niż w przypadku mapy awp new
Zasłużony Fragowicz GAWOI Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 46 minut temu, Wujek Władek napisał: ja się nie stety nie mogę zgodzić moim zdaniem mapa gade powina zostać przywrócona o wiele przyjemniej się na niej grało niż w przypadku mapy awp new To twoje zdanie 1
NeQuŚ Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Można zamienić jakąś mapę na gade 1
Neverforget Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Myslę że temat do zastanowienia się i przedyskutowania z opiekunem i adminami 3
Neverforget Opublikowano 1 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi