Gasiu Opublikowano 24 Marca 2017 Donator Opublikowano 24 Marca 2017 Imię: MiłoszWiek: 19 Pochodzę z serwera: MTAOd kiedy u nas grasz: Od początku sierpnia z lekką przerwą. (sprzeczka z Nestym)Za co cenisz naszą sieć: Za profesjonalne podejście do graczy.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: >Wspomagam sieć jak i administracje. (Nesty wie xd) >Gram tu troszkę, jestem aktywny, udzielam się. >Ciągle wnosze swoje pomysły (do działu mta)Inne informacje o sobie: Mam na imię Miłosz, chodzę po tym świecie juz 19 lat. Skończyłem szkołe zawodową, aktualnie pracuje w swoim zawodzie i tyle. [!] To jest moje drugie konto bo wcześniejsze zbanował Nesty w sierpniu. pierwsze konto @Gasiu
Szyderca Opublikowano 24 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 24 Marca 2017 Właściciel Opublikowano 24 Marca 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi