Skocz do zawartości

[KOSZ] Bug z lataniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę tutaj ponieważ cały czas na serwerze ktoś wykorzystuje strasznie dziwne bugi w których hitbox nie działa nie wiem czemu. Dzisiaj na crashu grupa JF latała dodo i wszscy byli tak zbugowani że to wyglądało jak by latali w powietrzu hitbox nie działał tutaj akurat mogłem nie trafić ale pózniej gdy 2 z nich zaczęło lootwać skrzynki znowu było to samo dopiero po relogu wszystko sprawnie działało ale dobra stoje sobie na górce ktos lootwał oczywiście spadał w dól na tym bugu i niestety strzelając z 10 nawet pod niego tam gdzie normalnie powinno być ciało to nic się nie działo. 

A wyglądało to tak 

i nie tylko ja się na to skarżyłem ale pisząc do nich pisali że nawet nie wiedzą o co chodzi a przypominam każdy z nich był w takowej pozycji. Oczywiście wszyscy inni normalnie biegali tylko oni a żeby jeszcze było śmieszniej postać zaczyna skakać w dół i górę na dodo to jest dramat i zabić taką osobę to chyba cud. Po tym jak zrobił reloga  JF|CYGAN widać go było normalnie tylko z tym że chyba zaczął się bawić swoim internetem powiedzmy odłączał i podłączał kabel? Strzelałem i strzelałem a on stał i sobie celował wbiegłem za niego do crasha i nawet mnie nie zauważył dopiero po jakimś czasie gdy już chyba zaprzestał coś odpierdala* z internetem zaczął do mnie strzelać oczywiście został martwy ale wyglądało to tak

I teraz pytanie mam pisać skargę czy to zgłosić jako bug chociaż wydaje mi się że to ich sprawka. Ale również nie raz się z tym spotkałem jak ktoś własnie był w takiej pozycji tylko kilka osób i to jeszcze na dodo to trochę dziwna sprawka

Opublikowano

No własnie i ciekawe czemu takowy bug występuje chociaż czasem jak wyjdzie się z wody to zostaje się w pozycji pływającej i hitbox też nie działa mam nadzieje że da się to ogarnąć :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To jest bug MTA. Nie naprawisz.

Opublikowano

Dobra to przenieście to do kosza. Bug i tak dosyć rzadko występuję ale i tak chyba są ludzie co to robią specjalnie.

Opublikowano

Nie da się tego zrobić specjalnie. Jeśli zrobisz po prostu reloga przy dodo ze strzelcami i wejdziesz na serwer to już tak masz dopóki oni jeszcze raz się nie przykleją. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności