ChriseekPompa Opublikowano 19 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2017 Witam piszę tutaj ponieważ cały czas na serwerze ktoś wykorzystuje strasznie dziwne bugi w których hitbox nie działa nie wiem czemu. Dzisiaj na crashu grupa JF latała dodo i wszscy byli tak zbugowani że to wyglądało jak by latali w powietrzu hitbox nie działał tutaj akurat mogłem nie trafić ale pózniej gdy 2 z nich zaczęło lootwać skrzynki znowu było to samo dopiero po relogu wszystko sprawnie działało ale dobra stoje sobie na górce ktos lootwał oczywiście spadał w dól na tym bugu i niestety strzelając z 10 nawet pod niego tam gdzie normalnie powinno być ciało to nic się nie działo. A wyglądało to tak i nie tylko ja się na to skarżyłem ale pisząc do nich pisali że nawet nie wiedzą o co chodzi a przypominam każdy z nich był w takowej pozycji. Oczywiście wszyscy inni normalnie biegali tylko oni a żeby jeszcze było śmieszniej postać zaczyna skakać w dół i górę na dodo to jest dramat i zabić taką osobę to chyba cud. Po tym jak zrobił reloga JF|CYGAN widać go było normalnie tylko z tym że chyba zaczął się bawić swoim internetem powiedzmy odłączał i podłączał kabel? Strzelałem i strzelałem a on stał i sobie celował wbiegłem za niego do crasha i nawet mnie nie zauważył dopiero po jakimś czasie gdy już chyba zaprzestał coś odpierdala* z internetem zaczął do mnie strzelać oczywiście został martwy ale wyglądało to tak I teraz pytanie mam pisać skargę czy to zgłosić jako bug chociaż wydaje mi się że to ich sprawka. Ale również nie raz się z tym spotkałem jak ktoś własnie był w takiej pozycji tylko kilka osób i to jeszcze na dodo to trochę dziwna sprawka
KamSzoT Opublikowano 19 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2017 U mnie występuje to kiedy zwiększę FOG i widzę kogoś z daleka.
VaDiMx Opublikowano 21 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2017 Też tak miałem, denerwuje to..
ChriseekPompa Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2017 No własnie i ciekawe czemu takowy bug występuje chociaż czasem jak wyjdzie się z wody to zostaje się w pozycji pływającej i hitbox też nie działa mam nadzieje że da się to ogarnąć
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 21 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2017 To jest bug MTA. Nie naprawisz.
ChriseekPompa Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2017 Dobra to przenieście to do kosza. Bug i tak dosyć rzadko występuję ale i tak chyba są ludzie co to robią specjalnie.
Klamot339 Opublikowano 22 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2017 Nie da się tego zrobić specjalnie. Jeśli zrobisz po prostu reloga przy dodo ze strzelcami i wejdziesz na serwer to już tak masz dopóki oni jeszcze raz się nie przykleją. 2
Właściciel GET Opublikowano 31 Marca 2017 Właściciel Opublikowano 31 Marca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi