Skocz do zawartości

[KOSZ] Propozycja dla Ekip

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Zwracam tu się głównie do założycieli/liderów wszystkich ekip aby zbierali od graczy ze swojej grupy ich seriale, brali od graczy seriale do sprawdzenia przed dodaniem kogoś do ekipy oraz jeśli ktoś oszuka, okradnie lub inne to aby pisali Nick takiego delikwenta oraz serial w odpowiedziach do tego postu. Dzięki temu będzie łatwiej przyjmować do grup osoby, którym można ufać i nie dać się tak łatwo okraść. Wszyscy na tym skorzystamy. Pozdrawiam.
Jeśli Napisałem to w złym podforze to proszę admina o przeniesienie w odpowiednie.

Edytowane przez Francsk13
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Nie pisać tutaj Jestem na tak tylko wpisywać tutaj nicki i seriale osób, które okradły lub oszukały.

Edytowane przez Francsk13
Opublikowano

Napisałeś w złym miejscu, struktura twojej propozycji jest kijowa, więc się nie dziw, że ludzi teraz będą głupio odpowiadać. Co do samej uwagi, nie mam zdania. To jest sprawa między liderami grup, chcecie to się dogadujcie na takie coś, ale moim zdaniem to nie jest warte zakładania tematu na forum, tylko jak coś to ogarniajcie takie sprawy na PW.

Opublikowano

Zawsze taki delikwent może podać fake serial a jeżeli będziesz wymagał ss'a to 5 minut roboty w gimpie może nawet paincie i już. Dla mnie bezsensu to liderzy powinni pilnować członków grupy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pomysł jako taki. Ale nie lepiej, aby w końcu coś się w regulaminie zmieniło na tego typu graczy i złodziei? Albo na takich, którzy z zamiarem okradnięcia oraz złożenia namiotów, dołączają do grup? Lepiej czymś takim się zająć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kwestia jest taka, że łatwo taka osoba będzie mogła oszukać. Jak dla mnie powinna być nie tyle samowolka i anarchia, co odpowiedzialność lidera za swoich członków. Kara może być, nawet powinna. Najlepszym sposobem było by usunięcie skradzionych itemów, albo oddanie ich grupie poszkodowanej. To trzeba ustalić wspólnie, z graczami serwera.

Opublikowano
4 godziny temu, krulik napisał:

Po co dodawać jakieś głupie punkty w regulaminie dot. przychodzenia i okradania? Bazy z god'em, freez'em i ochronką Wam nie wystarczą? Jeżeli nie macie zaufania nie dodajecie, a jak chcecie żeby Wasze itemy były bezpieczne, a mniej zaufani ludzie byli w grupie, to możecie szerzej portfele otworzyć przy zakupie bazy i poprosić o dodatkowe zamykane miejsce na namioty. Już wolę grać sam niż zgodzić się na takie g*wno. 

zgadzam się z tobą krulik to w głowie lidera grupy musi być żeby sobie ufać i odrzucać osoby które chcą oszukać a które nie.

A później widzimy skargi że ten i ten gracz okradł mi bazę to po co go dodałeś.

Najlepiej aby każda grupa zrobiła każdemu nowemu przyjętemu zrobić tzw. staż czyli brak dostępu do haseł itp to na pewno poprawi sytuacje w grach.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności