Skocz do zawartości

[KOSZ] Tymczasowe auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! 

Sprawa jest tego typu , że ja i kilku innych graczy jest za tym , aby usunąć tymczasowe auta. Gdy doszły one na serwer każda grupa woli sobie wyjechać takim autem niż jakimś swoim z bazy.

Psuje to trochę rozgrywke , bo gdy się zdobywało jakieś ciekawe auto było mocne zadowolenie na serwerze. Myślę , że jakby gracze się zgodzili to usunięcie ich to dobre posunięcie administracji.

Chciałbym , żeby kazdy napisał co sądzi. Dziękuje :D [N] 

Opublikowano

Jak nie usunąć to może zostawić tylko bliste i zwiększyć jej spawn o 2 kolejne auta i oczywiście rower? ;p

• Właściciel
Opublikowano

Czekamy na Wasze pomysły. Można zrobić tak, że poj. tymczasowe mogą być wykorzystywane dla osób, które nie są w grupie, ale z kolei może to powodować fakt, że celowo ktoś będzie z tej grupy wychodził. Można zrobić też kary dla grup, które nie korzystają z pojazdów własnych.

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby usunięcie Admirala,bobcata z aut tymczasowych i zostawienia tylko blisty i rowerka 

dodam też , że te auta są niepotrzebne bo i tak są tylko na 1 h a jak wejdzie nowy na serwer to nie tak auto tylko itemy tak na moje ;d

Edytowane przez rodzynuu
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli będziemy próbować wjechać do bazy "tymczasówką" może niech ona znika i wraca na respawn, albo niech wybucha razem z kierowcą (oduczy go odrazu :D). 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią Mika

Usunięcie admirala z aut tymczasowych jest również dobrym pomysłem. :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem wjazd pojazdem tymczasowym do bazy powinno usuwać go (tak jak z wjazdem do bazy która ma już full pojazdów), druga rzecz to usunięcie Blisty oraz Admirala z tymczasowych i w zamian dać cadrone (na ten moment Blista jako tymczasowy pojazd jest znacznie lepsza niż większość pojazdów stałych.)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tymczasowe auta powinny zostać !!!

Opublikowano

A ja jestem zdania żeby auta tymczasowe zostały usnunięte bądz osłabione pod względem prędkości no sory ale malczan jest tak zajebisty że najchętniej bym sobie go wziął na zawsze. Można by zrobić tak żeby usunąć auta tymczasowe były by one stałe a za to rowerek mógłby respawnić się w większych ilościach.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Brayan^^ Zostać zostaną na pewno. Nie ma sensu usuwać czegoś co działa dobrze, oraz przyciąga nowych graczy.

Opublikowano

Na Nie. Dlaczego? A dlatego iż jest to znaczący element na serwerze dla nowych graczy, czy też dla takich którzy nie mają dużych szans na pojazd. Jak dobrze wiemy, na serwerze nadal jest chomikowanie pojazdów w bazach. Np. taki Sandking. Pewna grupa ustawia się i konkretnie broni respa, by zdobyć ten pojazd a następnie on się kisi w bazie. No bo "szkoda go stracić, poza tym po co ktoś ma mieć".

Jestem też za tym aby grupy były karane za tego typu zachowania bądź też chomikowanie pojazdów. Oraz za połączeniem pomysłów @Mik0DCI i @WielBond.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A Ty Kula z rapsów na MTA się przerzuciłeś? oO

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A kula to nie fulla?

Btw. Innym pomysłem jest po prostu dodanie licznika czasu. Jeśli wejdziemy takowym autem do bazy mamy np. minutę na wyjazd nim z owej bazy, inaczej pojazd znika i pojawia się na respawnie ;)

Opublikowano

Jestem za wprowadzeniem czegoś takiego 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@Gasiuu Chodzisz po głębokiej wodzie na cienkim lodzie z tymi pomysłami, zaraz przyjdą obrońcy i będzie "łee pomysł z..." exde
A co do samego pomysłu Gasia to raczej na nie, nie ma co przesadzać z pojazdami tymczasowymi by dodawać jakieś liczniki, wystarczy brak możliwości wjazdu takim pojazdem do bazy.

Opublikowano

Zawsze można poczekać  aż ekipa się uzbroi i krecić się niedaleko koło bazy :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

dodac komende /checkcars czy jakos tak gdzie będzie napisane kiedy te pojazdy pojawią się na respach.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności