Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie na stałego bywalca - Truth#

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Imię: Kacper

Pochodzę z serwera: MTA - DayZ
Od kiedy u nas grasz: Od początku wakacji ubiegłego roku.
Za co cenisz naszą sieć: Cenię tą sieć za aktywną ekipę, która zawsze pomaga w potrzebie, a aktualizacje zawsze wprowadzane są na czas (bądź z drobnym opóźnieniem). Jednym z czynników, dla których gram na serwerach Waszej sieci jest też miła atmosfera.
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Stałym bywalcem chciałbym zostać, ponieważ spędziłem wiele czasu na serwerze MTA jak i zarówno na forum.
Inne informacje o sobie: Jestem Kacper, mam 16 lat. Uczęszczam do Technikum Logistycznego i interesuję się sportem oraz informatyką. Jednym z moich ulubionych form ruchu jest koszykówka, dlatego też gram w szkolnej drużynie koszykarskiej. Ogólnie jestem zwykłym człowiekiem, który w wolnej chwili lubi pograć sobie w GTA (czy to na singlu przechodzić fabułę, czy też w trybie wieloosobowym pograć ze znajomymi). 

Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

[!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec.

Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności