Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 26 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Imię: KacperWiek: 16 Pochodzę z serwera: MTA - DayZOd kiedy u nas grasz: Od początku wakacji ubiegłego roku.Za co cenisz naszą sieć: Cenię tą sieć za aktywną ekipę, która zawsze pomaga w potrzebie, a aktualizacje zawsze wprowadzane są na czas (bądź z drobnym opóźnieniem). Jednym z czynników, dla których gram na serwerach Waszej sieci jest też miła atmosfera.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Stałym bywalcem chciałbym zostać, ponieważ spędziłem wiele czasu na serwerze MTA jak i zarówno na forum.Inne informacje o sobie: Jestem Kacper, mam 16 lat. Uczęszczam do Technikum Logistycznego i interesuję się sportem oraz informatyką. Jednym z moich ulubionych form ruchu jest koszykówka, dlatego też gram w szkolnej drużynie koszykarskiej. Ogólnie jestem zwykłym człowiekiem, który w wolnej chwili lubi pograć sobie w GTA (czy to na singlu przechodzić fabułę, czy też w trybie wieloosobowym pograć ze znajomymi).
Szyderca Opublikowano 26 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 2 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi