ezocik Opublikowano 25 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 Siemanko mój nick w grze Ezocik|No Clan xD mam problem z serwerm. Podczas próby wbicia na serwer wywala mnie do menu z informacją że zostałem wyrzucony z serwera ponieważ nie mam do niego dostępu. Gdy wchodzę do konsoli pokazuję że jest wprowadzone błędne hasło . Wszystko pięknie ładnie tylko że nie mam żadnego hasła gdyż nie kupiłem żadnej usługi. Chciałbym móc grać na tym serwerze ponieważ znałem już ludzi a także udało mi się dostać do top15 w którym się utrzymuje i mi na tym zależy Pozdrawiam Dobra temat do zamknięcia problem rozwiązany
Makon Opublikowano 25 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 Mógłbyś wkleić tutaj swój Config? Możliwe, że to właśnie w nim leży problem
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi