LSI Opublikowano 14 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Nick jakiego używasz: RosliX i a teraz LSIWiek: 20Staż gry Counter-Strike: 6Staż gry na serwerze: kilka dniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: amxx 9/10Godziny w jakich grasz: zależy jak pracuję a moja praca jest w systemie 3 zmianowym, ale kilka godzin codziennie poświęcamKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. nie ma w ogóle adminów 2. serwer jest zaniedbany od względem adminiowania, 3. chciałbym pomóż i pilnować porządku Kilka słów odemnie: Nie gram dużo bo pracuję ale gdy tylko mam chwilę wolnego i siadam przed komputerem wchodzę na wasz serwer, często jest jednak tak że nie ma admina online, chcąc umilić grę innym oraz sobie, gdyż cenie sobie czystę i dobrą grę, chciałbym stanąć na straży prawa na serwerze i dbać o jego porządek oraz kulturę gry. Stwierdzicie, że aa pojawił się i odrazu cholera wie czego chce, przypomnijcie sobie wasze początki kochani. Pozdrawiam Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:79469508 Edytowane 14 Lutego 2017 przez LSI
Szyderca Opublikowano 14 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2017 Podania składamy w tym dziale: http://fragujemy.com/forum/363-dm-podania-na-admina/
Rekomendowane odpowiedzi