Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 11 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Rekrutacja do ekipy ManInBlack [Otwarta] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Liderzy grupy --->> .:KiLLeR:. i Stena ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania - TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon - Wiek 14+ (lub po mutacji) - Znajomosc mapy - Aktywnosc na serwerze - Umiejetnosc strzelania - Umiejetnosc kierowania pojazdem ladowym/powietrznym ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oferujemy ? - Wlasny TeamSpeak 3 - Duza baze (Zeby miec do niej dostep, nalezy zdobyc zaufanie) - Wlasny skin (Ktory bedzie kupiony niebawem) - Mila atmosfere ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wzor - Nick w grze : - Wiek : - Opisz sie w kilku zdaniach : - Jak dobrze : - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] - Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] - Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] - Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow - Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow Edytowane 27 Lutego 2017 przez xKiLLeR
VizarD Opublikowano 12 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 - Nick w grze : VizarD - Wiek : 14 - Opisz sie w kilku zdaniach : Jestem Maksymilian, mam 14 lat i lubię pograć w wolnym czasie w DayZ. Interesuje się sportem i cyckami. - Jak dobrze : - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] : 8/10 - Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] : 9/10 - Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]: 10/10 - Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow : Chciałbym pograć z ogarniętymi osobami spędzić fajnie czas lootując miejsca,crashe i zabijać innych. - Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow : Potrafię dogadać się z innymi graczami i jestem przyjazny dla innych.
Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 VizarD --->> Przyjety. Gdy bedziesz na serwerze to skontaktuj sie ze mna lub ze Stena. Wtedy dodamy cie do grupy i podamy TeamSpeak'a.
ZipeX Opublikowano 13 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 - Nick w grze : ZipeX - Wiek : 19 - Opisz sie w kilku zdaniach : Nazywam się Michał, w DayZ gram jakoś 2-3 lata, natomiast na platformie SAMP mija już 8 rok. Mape znam calutką z tym nie ma problemów, miejsca z lootem to samo. - Jak dobrze : - Strzelasz [ 1 --->> 10 ]: 9 - Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ]: 11 - Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]: samolot 8 helka 10 - Dlaczego nasza ekipa ? --->> Razem z kumplem szukamy ekipy do wspólnego montowania innych bo we dwójke już troche nudnawo. Mam nadzieje że u was troche więcej bedzie sie działo ;p - Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow Tak jak wczesniej napisałem, znam bardzo dobrze mape, potrafie bardzo dobrze prowadzic wszelakie pojazdy więc mogę wam się do czegoś przydac.
Ste Opublikowano 13 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 ZipeX-->>Przyjęty.Gdy bedziesz na serwerze to skontaktuj sie ze mną lub ze Killer. Wtedy dodamy cie do grupy i podamy TeamSpeak'a.
Właściciel GET Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi