Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do ekipy --->> ManInBlack

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Rekrutacja do ekipy ManInBlack [Otwarta]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liderzy grupy --->> .:KiLLeR:. i Stena

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wymagania

- TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon

- Wiek 14+ (lub po mutacji)

- Znajomosc mapy

- Aktywnosc na serwerze

- Umiejetnosc strzelania

- Umiejetnosc kierowania pojazdem ladowym/powietrznym

Co oferujemy ?

- Wlasny TeamSpeak 3

- Duza baze (Zeby miec do niej dostep, nalezy zdobyc zaufanie)

- Wlasny skin (Ktory bedzie kupiony niebawem)

- Mila atmosfere

Wzor

- Nick w grze :

- Opisz sie w kilku zdaniach :

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]

- Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ]

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]

- Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow

- Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow

Edytowane przez xKiLLeR
Opublikowano

- Nick w grze : VizarD

- Opisz sie w kilku zdaniach : Jestem Maksymilian, mam 14 lat i lubię pograć w wolnym czasie w DayZ. Interesuje się sportem i cyckami.

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] : 8/10

- Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] : 9/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]: 10/10

- Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow : Chciałbym pograć z ogarniętymi osobami spędzić fajnie czas lootując miejsca,crashe i zabijać innych.

- Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow : Potrafię dogadać się z innymi graczami i jestem przyjazny dla innych.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

VizarD --->> Przyjety. Gdy bedziesz na serwerze to skontaktuj sie ze mna lub ze Stena. Wtedy dodamy cie do grupy i podamy TeamSpeak'a.

Opublikowano

- Nick w grze : ZipeX

- Opisz sie w kilku zdaniach : Nazywam się Michał, w DayZ gram jakoś 2-3 lata, natomiast na platformie SAMP mija już 8 rok. Mape znam calutką z tym nie ma problemów, miejsca z lootem to samo.

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]: 9

- Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ]: 11

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]: samolot 8 helka 10

- Dlaczego nasza ekipa ? --->> Razem z kumplem szukamy ekipy do wspólnego montowania innych bo we dwójke już troche nudnawo. Mam nadzieje że u was troche więcej bedzie sie działo ;p

- Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow Tak jak wczesniej napisałem, znam bardzo dobrze mape, potrafie bardzo dobrze prowadzic wszelakie pojazdy więc mogę wam się do czegoś przydac.

Opublikowano

ZipeX-->>Przyjęty.Gdy bedziesz na serwerze to skontaktuj sie ze mną  lub ze Killer. Wtedy dodamy cie do grupy i podamy TeamSpeak'a.

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności