Skocz do zawartości

[KOSZ] Pożegnanie THC.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z dniem 10.02.2017 oficjalnie chciałbym pożegnać sieć serwerów Fragujemy.com

Serdecznie chciałbym podziękować  za wspólne 8 miesięcy gry. Na początku ciężko było się zaaklimatyzować ponieważ dołączyłem tutaj jako świeżak, na sieci spotkałem dużo osób z którymi gra oraz czas tutaj poświęcony miał jakikolwiek szens. Sporo czasu spędziłem na serwerze MTA DayZ. poznałem tam dużo osób grało mi się z nimi naprawdę dobrze nie ukryłem również że spotkałem dużo osób które często mnie prowokowały. Na serwerze mało wpadałem w konflikty. Nie ma co się rozpisywać mam nadzieję że jeszcze tutaj wrócę.

Chciałbym teraz wymienić kilka pozytywnych osób, z góry przepraszam za błędy w nickach

Hell Of Queen 

Nesty

Heisenberg

Dordan88888

Adizzel

Uzullo

Brayan

Fejke[R]

PompaM4A1

Amare

Żywy

i wiele innych osób

Jeszcze raz dziękuje za poświęcony mi czas na Teamspeaku, MTA DayZ oraz counter strike 1.6. życzę wam wielu sukcesów na sieci Fragujemy.com jak i w życiu prywatnym

Pozdrawiam THC.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności