[t]hc_< Opublikowano 10 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam, z dniem 10.02.2017 oficjalnie chciałbym pożegnać sieć serwerów Fragujemy.com Serdecznie chciałbym podziękować za wspólne 8 miesięcy gry. Na początku ciężko było się zaaklimatyzować ponieważ dołączyłem tutaj jako świeżak, na sieci spotkałem dużo osób z którymi gra oraz czas tutaj poświęcony miał jakikolwiek szens. Sporo czasu spędziłem na serwerze MTA DayZ. poznałem tam dużo osób grało mi się z nimi naprawdę dobrze nie ukryłem również że spotkałem dużo osób które często mnie prowokowały. Na serwerze mało wpadałem w konflikty. Nie ma co się rozpisywać mam nadzieję że jeszcze tutaj wrócę. Chciałbym teraz wymienić kilka pozytywnych osób, z góry przepraszam za błędy w nickach Hell Of Queen Nesty Heisenberg Dordan88888 Adizzel Uzullo Brayan Fejke[R] PompaM4A1 Amare Żywy i wiele innych osób Jeszcze raz dziękuje za poświęcony mi czas na Teamspeaku, MTA DayZ oraz counter strike 1.6. życzę wam wielu sukcesów na sieci Fragujemy.com jak i w życiu prywatnym Pozdrawiam THC.
LirykaPolityka Opublikowano 10 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Elo, mało konkretnie przedstawiłeś dlaczego odchodzisz.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi