Milky1337 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Poruszam się Oplem Astrą 2 generacji w nadwoziu Coupe (Bertone). Przedstawiam ją wam, poniżej. Brown Sugar Bertone Marka: Opel Astra G Bertone Silnik: 2.0 Turbo Z20LET (swap z 2.2 16v) Rocznik: 2002 Kolor: Pearl Sepang Bronze (WA32 z palety BMW)Wyposażenie: - ABS, TC, ESP - elektryczne szyby - elektryczne i podgrzewane lusterka - klimatyzacja manualna - centralny zamek - air bag x4 - wspomaganie kierownicy - immobiliser - komputer pokładowy MID - światła przeciwmgłowe - regulowana kierownica - skórzana tapicerka - podgrzewane fotele - xenony - spryskiwacze lamp - kierownica wielofunkcyjna.MODYFIKACJE SILNIK i UKŁAD WYDECHOWY: - końcowy tłumik Remus ZAWIESZENIE: - AirRide na bazie gwintu MTS. UKŁAD HAMULCOWY: - tarcze z 2.2 benzyny (seria) - zaciski 6-cio tłoczkowe BREMBO. KOŁA: - lato srebrne gwiazdy Oplowskie 18" - zima czarne felgi strukturalne 16" NADWOZIE: - zderzak OPC 2 z czarną wnęką - grill, oraz wszystkie kratki w zderzaku pomalowane w czarny połysk - usunięte emblematy z klapy - lotka RDXa - kierunki boczne dymione - przyciemnione tylne lampy - przyciemnione wszystkie szyby ŚRODEK: Kierownica OPC/Turbo, Podłokietnik ARMSTER, Środkowa konsola flokowana na czarno, pocięta i przerobiona pod 2DIN, Podświetlenie w środku zmienione na zimne białe, Dokupiony Windshot GM i pomalowany w czarny mat, Dywaniki welurowe GM, Wyłącznik TC, Rygielki IRMSCHER, Długopis/pendrive Bertone, Ramki "czarny chrom" na zegary z wersji NJOY, Dograny język Polski do MID'a, Czarny, skórzany mieszek od drążka skrzyni biegów Fotele RECARO z OPC 2 Podłoga oraz tylna ścianka w bagażniku wykonana z płyty wiórowej i obszyta ekoskórą Materiały w bagażniku pomalowane na czarno Jack Daniel's w skromnej zabudowie Instalacja Airride w kole zapasowym Nowe kluczyki scyzoryki na wzór Astry H/Vectry C CAR AUDIO Radio AVIC-F900BT 2DIN Okablowanie 35mm2 Renegade Głośniki JBL GTO 6508C Wzmacniacz - Magnat, ale nie wiem jaki model dokładnie. Subwoofer Vibe CBR 10 Evolution Wygłuszenie drzwi matami STP Silver PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ: SILNIK i UKŁAD WYDECHOWY: - kompletny wydech z kwasówki i koniecznie zmiana tłumika końcowego, - plany na podniesienie mocy są, ale nie zapeszajmy, UKŁAD HAMULCOWY: - założenie dedykowanych hamulców 308 oraz malowanie zacisków, KOŁA: - jak na razie zostają, NADWOZIE: - jest niemalże idealna FOTKI Edytowane 10 Lutego 2017 przez Milky1337 2
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2017 Nie jestem fanem trzydrzwiowych wozów, ale ten wybitnie mi się dość podoba. Pozdrawiam 2
Milky1337 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Cieszę się, że przypadła ci do gustu. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Milky1337
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 10 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Odjebane perfekcyjnie. Aż się zakochałem w tej Bertonce <3 1
Milky1337 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Za ok. 8 miesięcy, gdy definitywnie zakończę projekt, będzie na sprzedaż, jeśli chcesz. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Milky1337
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 11 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Nie, dzięki, mam plan na swojego Leona, będzie z niego dobry TopSport 1
Milky1337 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Chyba że tak Edytowane 11 Lutego 2017 przez Milky1337
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 11 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Nie cytuj poprzedniego posta, naruszasz regulamin.
Milky1337 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Lutego 2017 OK, dziękuję za informację, nie wiedziałem o tym.
GanGrena stary jak swat Opublikowano 26 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2017 nie lubię tej marki ale naprawdę ładnie utrzymany.
Właściciel GET Opublikowano 27 Marca 2017 Właściciel Opublikowano 27 Marca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi