Milky1337 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam wszystkich. Nazywam się Dawid i mam 19 lat. Interesuję się informatyką, grami komputerowymi, fotografią oraz literaturą. Uczę się w LO w klasie, o profilu polonistycznym. Moim marzeniem jest to, aby zostać dziennikarzem telewizyjnym, bądź prezenterem radiowym, do czego też dążę. W wolnych chwilach chętnie wychodzę na spacery, robię zdjęcia, lub idę na skate-park pojeździć na hulajnodze wyczynowej. Gdy aura nie sprzyja temu, aby wynurzyć się z domu, chętnie siadam do komputera, przeglądam fora internetowe o tematyce gamingowej, oraz gram w gry, głównie Counter Strike : Global Offensive. Mam nadzieję, że miło będzie mi się grało, na serwerach należących do waszej sieci, oraz że się polubimy. Pozdrawiam, Dawid.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 10 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam.
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 10 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Cześć
Administrator Główny gtx Opublikowano 11 Lutego 2017 Administrator Główny Opublikowano 11 Lutego 2017 Hej
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 12 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 Cześć! Mówisz polonista, dziennikarz... Cenne informacje! Zapraszam na TS'a 2
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi