Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 6 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 Imię: DamianWiek: 21 Pochodzę z serwera: Byłem adminem Only DD2, aktualnie gram na Only AWP CS GOOd kiedy u nas grasz: ~ marzec 2016 okZa co cenisz naszą sieć: Za to jaka jest, za konkretny zarząd forum który dba o wszystko żeby było dopięte na ostatni guzik.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: 1) Gram już spory czas na tej sieci, byłem adminem. 2) Jestem praktycznie codziennie u "Was" więc dlaczego nie. 3) Staż.Inne informacje o sobie: Interesuję się grafiką komputerową, mechaniką samochodową. hmm czasami lubię "wpaść" w poślizg na rondzie 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 9 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi