Skocz do zawartości

[KOSZ] Zbieramy miłą ekipę do gry (BlackRose)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, po dostaniu UB szukamy z ziomkiem chętnych osób do gry. Nie będę tutaj pisał żadnych wymagań, jakiś wzorów na napisanie podania do ekipy czy coś, liczę tutaj na waszą kreatywność. Napiszcie coś o sobie, w jakim aspekcie w grze jesteście mocni (kierowca, strzelec itp). Głównie stawiamy na zabawę, humor i aby było jak najmniej konfliktów. Bazy nie mamy, dlatego że mamy zamiar po pierwsze wpierw zebrać jakąś fajną grupkę ludzi po czym razem z nimi ustalić takie rzeczy jak baza, a po drugie też nie chcemy jakiś ludzi w stylu "a napiszę tutaj bo maja bazę". Pozdrawiam, tylko rozpiszcie się trochę, a nie tylko dwa czy trzy zdania. :D

PS. TS3 jest, raczej każdej osobie, która tutaj się zgłosi damy szansę na pogranie z nami i pogadanie na tsie.

Edytowane przez Lumcia Gumcia
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Nazywam się Łukasz mam 17 lat. Chodzę do 1 klasy szkoły zawodowej na profilu elektryk, przy okazji napiszę że chodzę do tej szkoły nie ze względu na słabe wyniki w gimnazjum czy coś tylko z wyboru ;). Jestem osobą pełną humoru, cierpliwości. Czasami mnie nerwy poniosą jak wszystkich ale to tylko chwilowe ;). Piszę tutaj z powodu tego iż granie solo na dłuższą metę nie ma sensu ;/ byłem w kilku ekipach a nawet miałem swoją ;) ale po kilku dniach od mojego dołączenia okazało się że były spiny i porozpadały się.Od MTA miałem sporą przerwę więc troszkę rzeczy mi umknęło ;/ ale nadrobienie ich to kwestia czasu w grze i potrafię jeździć i strzelać (bynajmniej tak myślę xD) KD ratio ? myślę że nie ma to sensu iż zacząłem grać po resecie przed wczoraj i za dużo się nie działo. Myślę że tyle informacji o mnie wystarczy ;)

Edytowane przez lukisso
Opublikowano (edytowane)

Chciał bym do ekipy mam lat 16  jestem ogar

Mój nick PompaM4A1

pisze  na serio

Edytowane przez Adam Magrian YT
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nick obecny ; GG

Imię ;  Gerard

Wiek ;  15

KD Ratio ;  jebac

Jak czesto grasz na serwie ;  2godziny dziennie

Od kiedy grasz? ;  od roku na tym serwie a 3 lata na dayz mta

Pilot 1/10 ;  7/10

Strzelec 1/10 ; 9/10

Kierowca 1/10 ;  7.5/10

Opublikowano
Dnia 5.02.2017 o 23:19, Adam Magrian YT napisał:

Chciał bym do ekipy mam lat 16  jestem ogar

Mój nick PompaM4A1

pisze  na serio

Pompa :D i ta edycja :D 

Opublikowano

Jestem Mateusz, mam 15 lat, nick w grze: Waszka,  Bicekk może mnie kojarzyć :D Strzelam dobrze, latam bardzo dobrze, prowadzę też ok :D Ts oczywiście mam

Opublikowano (edytowane)

Nazywam się Filip jestem miłym kulturalnym i aktywnym graczem MTA DayZ. Obecnie uczę się w Gimnazjum im. Jana Pawła II w Rudzicy.Mój nick w grze obecie to SexyBanan. Jestem osobą która mało spina lubię młyn na ts i miłą rodzinną atmosferę.W MTA na modzie Dayz gram już prawie 3 lata,grałem na wielu serwerach m.in:

-Good Dayz.

-NationZ.

-Xdayz.

-Fragujemy.com.

Piszę to podanie ze względu że widać że jesteście bardzo zgrani i bardzo dobrze strzelacie :).Moje umiejętności oceniam na bardzo dobre.Dużo nauczyłem się przez całą moją ,,karierę'' w Dayz.

Pozdrawiam całą ekipę BlackRose i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

Edytowane przez SexyBanan
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie pisać mi na PW ani podań, jak na razie ekipa jest pełna. :)

• 2 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności