Lumcia Gumcia Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Witam, po dostaniu UB szukamy z ziomkiem chętnych osób do gry. Nie będę tutaj pisał żadnych wymagań, jakiś wzorów na napisanie podania do ekipy czy coś, liczę tutaj na waszą kreatywność. Napiszcie coś o sobie, w jakim aspekcie w grze jesteście mocni (kierowca, strzelec itp). Głównie stawiamy na zabawę, humor i aby było jak najmniej konfliktów. Bazy nie mamy, dlatego że mamy zamiar po pierwsze wpierw zebrać jakąś fajną grupkę ludzi po czym razem z nimi ustalić takie rzeczy jak baza, a po drugie też nie chcemy jakiś ludzi w stylu "a napiszę tutaj bo maja bazę". Pozdrawiam, tylko rozpiszcie się trochę, a nie tylko dwa czy trzy zdania. PS. TS3 jest, raczej każdej osobie, która tutaj się zgłosi damy szansę na pogranie z nami i pogadanie na tsie. Edytowane 5 Lutego 2017 przez Lumcia Gumcia 2
lukisso Opublikowano 5 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Nazywam się Łukasz mam 17 lat. Chodzę do 1 klasy szkoły zawodowej na profilu elektryk, przy okazji napiszę że chodzę do tej szkoły nie ze względu na słabe wyniki w gimnazjum czy coś tylko z wyboru . Jestem osobą pełną humoru, cierpliwości. Czasami mnie nerwy poniosą jak wszystkich ale to tylko chwilowe ;). Piszę tutaj z powodu tego iż granie solo na dłuższą metę nie ma sensu ;/ byłem w kilku ekipach a nawet miałem swoją ale po kilku dniach od mojego dołączenia okazało się że były spiny i porozpadały się.Od MTA miałem sporą przerwę więc troszkę rzeczy mi umknęło ;/ ale nadrobienie ich to kwestia czasu w grze i potrafię jeździć i strzelać (bynajmniej tak myślę xD) KD ratio ? myślę że nie ma to sensu iż zacząłem grać po resecie przed wczoraj i za dużo się nie działo. Myślę że tyle informacji o mnie wystarczy Edytowane 18 Lutego 2017 przez lukisso
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 5 Lutego 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 5 Lutego 2017 Jestem NoWy wladca musz, na tim spike wbijam jusz
pOmpEX Opublikowano 5 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Chciał bym do ekipy mam lat 16 jestem ogar Mój nick PompaM4A1 pisze na serio Edytowane 5 Lutego 2017 przez Adam Magrian YT 2
gerusek Opublikowano 8 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2017 Nick obecny ; GG Imię ; Gerard Wiek ; 15 KD Ratio ; jebac Jak czesto grasz na serwie ; 2godziny dziennie Od kiedy grasz? ; od roku na tym serwie a 3 lata na dayz mta Pilot 1/10 ; 7/10 Strzelec 1/10 ; 9/10 Kierowca 1/10 ; 7.5/10
Bicekk* Opublikowano 10 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Dnia 5.02.2017 o 23:19, Adam Magrian YT napisał: Chciał bym do ekipy mam lat 16 jestem ogar Mój nick PompaM4A1 pisze na serio Pompa i ta edycja
bird Opublikowano 15 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2017 Jestem Mateusz, mam 15 lat, nick w grze: Waszka, Bicekk może mnie kojarzyć Strzelam dobrze, latam bardzo dobrze, prowadzę też ok Ts oczywiście mam
GeForce Opublikowano 18 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Nazywam się Filip jestem miłym kulturalnym i aktywnym graczem MTA DayZ. Obecnie uczę się w Gimnazjum im. Jana Pawła II w Rudzicy.Mój nick w grze obecie to SexyBanan. Jestem osobą która mało spina lubię młyn na ts i miłą rodzinną atmosferę.W MTA na modzie Dayz gram już prawie 3 lata,grałem na wielu serwerach m.in: -Good Dayz. -NationZ. -Xdayz. -Fragujemy.com. Piszę to podanie ze względu że widać że jesteście bardzo zgrani i bardzo dobrze strzelacie .Moje umiejętności oceniam na bardzo dobre.Dużo nauczyłem się przez całą moją ,,karierę'' w Dayz. Pozdrawiam całą ekipę BlackRose i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Edytowane 18 Lutego 2017 przez SexyBanan 1
Lumcia Gumcia Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2017 Nie pisać mi na PW ani podań, jak na razie ekipa jest pełna.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 15 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi