Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Szansę można dać i nawet trzeba dać każdemu, ale nie wiem czy ty na nią zasługujesz.Może nich się wypowie osoba która Cię zbanowała.
VaDiMx Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 na nie, od roku nie oddał mi 5 euro.
Wazelinka Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) . Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Wazelinka
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ty się chyba Wazelinka najmniej powinieneś udzielać tutaj.
Wazelinka Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Chciałem się tutaj udzielić, ponieważ jestem ciekaw czy Lumen dostanie UB. Mam nadzieje, że nikomu to nie przeszkadz.
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 My i tak się spotykamy niedługo Wazelinka. 1
Krystek Opublikowano 31 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Stycznia 2017 @WazelinkaCzy dostanie czy nie, to twoje zdanie nic tutaj nie wniesie. Ty co najwyżej, możesz się oblizać i popatrzeć na fragujemy.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 A ja tam jestem za szansą, mogę go na obserwację do teamu wziąść (lumen spokojnie, jestesmy najlepsi xD).
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Uzillo pisze tak pod każdym odwołaniem praktycznie. Jak dla mnie chce on się pozbyć dobrych graczy, żeby samemu coś osiągnąć. O taka o, intryga. 1
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Jaki ty żałosny jesteś @Mik0DCI, a ty pod każdym musisz komentować to samo. Ta twoja sugerowana "intryga" mnie śmieszy, bo jakoś radzę sobie całkiem dobrze, więc czemu mam się pozbywać tych dobrych graczy, którzy są jeszcze dla mnie jakimś wyzwaniem, bo taki ty to brak mi słów. Czasem zastanawiam się co ty sobą reprezentujesz młody, bo po twoich konwersacjach "na poziomie" zbyt wiele nie można powiedzieć, ale już nie będę odbiegał od tematu, bo tutaj chodzi o coś innego. Zdecydowanie wiem więcej na jego temat niż Ty, a także mam większy staż na serwerze, więc dlatego jestem za tym, żeby nie dawać mu szansy Lumcia, czyli sytuacji gdzie sam mówiłeś, że masz dalszy rendering nie było? przypomnij sobie czasy kiedy razem graliśmy + Sam @Nesty mówił nam, że miałeś dalszy rendering Edytowane 1 Lutego 2017 przez Uzillo
KRVPSKI Opublikowano 1 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Ja dałbym mu szansę. Każdemu trzeba dać. Co do @Uzillo - w każdej apelacji o unbana jakiegoś gracza jesteś na nie. Może to o czymś świadczy?
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Że nie każdy zasługuje na drugą szanse? Niech Dominik wam się pochwali co odwalał to może i wy zmienicie zdanie Także śmiało mogę przytoczyć sytuacje gdzie popo pisał apelkę o unbana, która została przyjęta, a wczoraj poleciał z permem, gdzie niczego się nie nauczył I sprawdźcie dobrze, czy w każdej apelce jestem na NIE, jak wy to twierdzicie Edytowane 1 Lutego 2017 przez Uzillo
Janusz Internetow Opublikowano 1 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Dobra, trochę śmietnika tutaj się zrobiło, ale do paru rzeczy muszę się odnieść. Sam przyznałem, że mam większy rendering? Posłuchaj mnie teraz uważnie, ja po prostu śmiałem się z tego, że ludzie mnie w ogóle o takie coś posądzają, a do dzisiaj nie ma żadnych dowodów na to. To tak jakbym mówił dla wszystkich na tsie, że mam galaretkę i czy to wtedy oznacza, że na prawdę ją mam? Po drugie, nie wiem na jakiej podstawie mówisz, że "wiem więcej na jego temat niż ty". Nie znasz mnie kompletnie, bo zwykłe granie, które nawet nie było jakieś szczególne długie, daje ci tylko i wyłącznie obraz na moją osobę, który sam kształtujesz, a tak na prawdę nigdy nie poznasz prawdziwego mnie. W internecie można być każdym, chociaż ja zawsze podkreślam, że staram się nie udawać nikogo i być sobą. Trzecia sprawa, jeżeli Nesty również potwierdza twoje przypuszczenia na temat mojego magicznego renderingu, to wydaję mi się, że byłaby wzmianka o tym w powodzie mojego bana, że używałem jakiś programów lub coś. Nigdy na temat tej sprawy nie zostały wypuszczone dowody, które by potwierdzały, że miałem większy rendering od innych graczy. Co to tego, żebym się pochwalił co odwalałem, to polecam serdecznie moje karaoke (film w poście) i nie zapomnijcie o łapce w górę dla Klixera za zmontowanie tego. Jeżeli chodzi o złe rzeczy, to wiadomo, że też się pojawiały, ale po pierwsze mam niestety wybuchowy temperament i często mówię po prostu od serca to co myślę, bez wcześniejszego przemyślenia tego, a po drugie wiele moich złych są zbyt mocno koloryzowane. Miłego wieczoru życzę wszystkim. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Janusz Internetow
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 @Uzillo a co ty sobą reprezentujesz? Nikt na serwerze prócz twojej grupki Cię nie szanuje. Twoja reputacja ma tyle do gadania, że aż szkoda strzepić ryja. Twierdzisz ze moja teoria jest zabawna, wiec dlaczego wg. Ciebie każdy jest zły i nie dobry oprócz Ciebie. To wynika z twoich sugestii co do UB graczy. Fakt, grasz dłużej, ale czy znasz więcej osób i wiesz na co jest je stać? Nie sądzę. Twoje tłumaczenia jakoś mi do głowy nie trafiają. Patrząc na stosunek graczy do Twojej osoby, mogę stwierdzić że chętnie by Cię pożegnali. Mnie też wielu nie lubi, nie jestem świetny, ale w przeciwieństwie do Ciebie, ja chętnie poznaję okoliczności, albo możliwe wyjścia z sytuacji. Dla Ciebie to : NI CHUJA, BAN ! Zakańczam dyskusję z tobą. Nie pozdrawiam. 2
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2017 Po co wypowiadacie się tutaj w każdym odwołaniu, skoro to administracja ostatecznie podejmuje decyzje? 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Wypowiadam się bo mam swoje zdanie na temat tego człowieka.
Rekomendowane odpowiedzi