Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 1
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 MISZCZUNIO ! 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Nasz dziku 1
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 to co czasami wyprawiał to po prostu wbijało w krzesło 1
bednare Opublikowano 1 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 12 minut temu, N I K A napisał: to co czasami wyprawiał to po prostu wbijało w krzesło Chyba w poduszkę ja tam spałem zzzzzzzzzzz xD
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Teraz, bednare napisał: Chyba w poduszkę ja tam spałem zzzzzzzzzzz xD no no otóż to XD i nie spałeś xD
ottes Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Osobiście uważam, ze jego aim nie jest najlepszy, bo są lepsi, ale za to nie mogę wyjść z podziwu jeśli chodzi o podejmowane przez niego decyzje podczas gry. Potrafi czasami z najgorszej sytuacji wyjść cało i jeszcze napsuć rywalom krwi Zawsze gdy oglądam jego grę jestem pod wrażeniem jego decyzji, są takie mało przewidywalne i oryginalne. Samego majora oglądałam w pracy na 2 zmianie jako księgowa Warszawa. Edytowane 3 Lutego 2017 przez ottes
Tig3r Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Pamiętam jeszcze tego ACE z Fnatic na dust 2 XD z Usp <3
Rekomendowane odpowiedzi