[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Imię: AdrianWiek: 18 Pochodzę z serwera: MTA DayZOd kiedy u nas grasz: Początek sierpnia 2016. - 6 miesięcy.Za co cenisz naszą sieć: Grono administracji, Sprawne serwery Counter Strike jak i MTADlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem na sieci już 6 miesięcy, dużo czasu dziennie spędzam na forum jestem aktywny w dziale Dayz na forum jak i na serwerze w grze.Inne informacje o sobie: Mam na imię Adrian, Jestem osobą miła, pomocną, ambitną, oraz punktualną wszystko co robię staram się wykonać jak najlepiej ( estetycznie i sprawnie ) Pozdrawiam THC.
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Przespałem się i mam wrażenie, że jeszcze wczoraj byłeś zupełnie innym, mądrym człowiekiem. A dzisiaj? 2
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Przepraszam bardzo za swoje karygodne zachowanie, sam nie wiem dlaczego tak postąpiłem, może dlatego że zdenerwowała mnie wiadomosc , że start serwera znowu zostanie opóźniony, po chwili przemyśleń zrozumiałem to ,ponieważ sam posiadałem swój serwer i też nie zawsze wyrabiałem się z konfigurowaniem go lecz serwer był na CS , może to nie wiele zmienia no ale mogleś po prostu oznajmić że serwer zostanie opóźniony o kilka dni i nie było by problemu a gdy codziennie tak pisałes i przekładałes o kilka godzin gracze mogli poczuc sie jakby " oszukani " jeszcze raz przepraszam za swoje zachowanie. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez #THC literówka
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Szyderca Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi