Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narzekacie tak bo start miał być o takiej godzinie.Niedość,że Nesty i Heisen musieli spisywać wszystko od nowa to jeszcze ustawiać spawny aut itp.Zaznaczyć trzeba to,że spędzili nad tym niecały tydzień a wy nadal płaczecie bo za długo.Ciekaw jestem w ile wy byście się wyrobili będąc na ich miejscu ;>

Opublikowano

ja jestem wkurwiony bo od wczoraj czekam na serwer i Nesty ciągle przekłada ten start zamiast zrobić przerwę na te 3-4 dni i wszystko ogarnąć ... miał być wczoraj najpierw o 12 potem o 17:30 i tak w kółko tak samo dzisiaj ja pierdole ciekawe ile razy jeszcze to przełoży 

Opublikowano
1 minutę temu, Argonather napisał:

ja jestem wkurwiony bo od wczoraj czekam na serwer i Nesty ciągle przekłada ten start zamiast zrobić przerwę na te 3-4 dni i wszystko ogarnąć ... miał być wczoraj najpierw o 12 potem o 17:30 i tak w kółko tak samo dzisiaj ja pierdole ciekawe ile razy jeszcze to przełoży 

dzisiaj jeszcze będzie :D warto poczekać do 24 :P

Opublikowano

Tyle ile będzie trzeba.Śpieszy ci sie gdzieś,że tak szybciutko chcesz grać na serwie?Pare dni,godzin ciebie nie zbawi

Opublikowano
2 minuty temu, BeczeR napisał:

Tyle ile będzie trzeba.Śpieszy ci sie gdzieś,że tak szybciutko chcesz grać na serwie?Pare dni,godzin ciebie nie zbawi

Pare godzin,dni albo lat Ciebie nie zbawi :P

Opublikowano

Mi się nie śpieszy, ale nie potrzebnie właśnie chciał tak szybko odpalić ten serwer i tak stawiał graczy w niepewności, bo wiele osób czekało na ten serwer wczoraj tak, aby być na starcie równo z serwerem i nie przegapić np. respu aut. Moim zdaniem powinien dać 1 termin np. jutro lub po jutrze żeby tak nie czekać i nie przekładać tego kilka razy.

Opublikowano (edytowane)

Czy jak byśmy zamówili bazę dzisiaj to dostalibyśmy ją prze te 3 dni ?

Czy przez tą nową wersję przedłużyłoby się to ???

Edytowane przez NeJtanoFeJkano
Opublikowano

Oferuję dziki seks. Chętnych proszę o pisanie prywatnej wiadomości. Wszystko w granicach rozsądku. Myślę, że możemy sobie przyjemnie umilić ten czas, w oczekiwaniu na upragniony start serwera.

A tak serio teraz. Utkać łby i proszę o cierpliwość. Będzie to będzie, dziś, jutro, po jutrze... To nie ważne, byle obeszło się bez ciężkich błędów, które miałyby przeszkadzać w rozgrywce. Jest 1500 100 900 innych gier, modów itd. w które możecie zagrać, w oczekiwaniu. Jest wiele możliwości czekania, niż tylko klikanie "odśwież" bądź "f5" na forum.

Opublikowano

no niby tak, że najlepiej, zeby najdluzej to robili i nie mam w tym nic przeciwko, ale skoro sam nesty pisze OFICJALNE otwarcie o danej godzinie to kazdy jest nastawiony na to, że będzie wtedy start serwa,a tak 4h od rzekomego startu dalej nic, wtedy jakiś typeczek jest wkurzony czemu serwerka nie ma i wypisuje na forum.

Opublikowano

Jaja czy nie jaja. Weź sam najpierw coś zrób a potem skomentuj. Siedzisz kurwa na dupie, klikasz odśwież albo dołącz i tyle. Weźcie do chuja pana doceńcie to, że oni pracują, że im się chce to robić. Bo po tym co tutaj się odpierdala na serwerze, poza serwerem i na forum, to wszyscy powinni ich po rękach i nogach (umytych oczywiście) całować, że on działa i że oni wciąż nad nim pracują.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jutro serwer będzie chodził jak ta lala spokojnie. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Po części się zgadzam z Krystkiem. Ludzie są wkurwieni bo czekają aby zgarnąć dobrze auta i itemy na start. Głównie tak spamują bo ten termin jest ciagle przekładany... rozumiem, że występują zmienne w postaci nagłych błędów. ale nie lepiej napisać że jak serwer będzie jak napiszemy? Ale masz racje w tym, że potrafia tylko narzekać a chuja robią. Są ferie więc powinni ruszyć dupsko sprzed komputera i iść na narty czy chociaż sanki a nie spamować jaka to administracja jest a jaka nie.

Edytowane przez Francsk13
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności