beczer Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Narzekacie tak bo start miał być o takiej godzinie.Niedość,że Nesty i Heisen musieli spisywać wszystko od nowa to jeszcze ustawiać spawny aut itp.Zaznaczyć trzeba to,że spędzili nad tym niecały tydzień a wy nadal płaczecie bo za długo.Ciekaw jestem w ile wy byście się wyrobili będąc na ich miejscu
Argonather Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 ja jestem wkurwiony bo od wczoraj czekam na serwer i Nesty ciągle przekłada ten start zamiast zrobić przerwę na te 3-4 dni i wszystko ogarnąć ... miał być wczoraj najpierw o 12 potem o 17:30 i tak w kółko tak samo dzisiaj ja pierdole ciekawe ile razy jeszcze to przełoży
Vixiu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 1 minutę temu, Argonather napisał: ja jestem wkurwiony bo od wczoraj czekam na serwer i Nesty ciągle przekłada ten start zamiast zrobić przerwę na te 3-4 dni i wszystko ogarnąć ... miał być wczoraj najpierw o 12 potem o 17:30 i tak w kółko tak samo dzisiaj ja pierdole ciekawe ile razy jeszcze to przełoży dzisiaj jeszcze będzie warto poczekać do 24
beczer Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tyle ile będzie trzeba.Śpieszy ci sie gdzieś,że tak szybciutko chcesz grać na serwie?Pare dni,godzin ciebie nie zbawi
Remek000 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 2 minuty temu, BeczeR napisał: Tyle ile będzie trzeba.Śpieszy ci sie gdzieś,że tak szybciutko chcesz grać na serwie?Pare dni,godzin ciebie nie zbawi Pare godzin,dni albo lat Ciebie nie zbawi
Argonather Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mi się nie śpieszy, ale nie potrzebnie właśnie chciał tak szybko odpalić ten serwer i tak stawiał graczy w niepewności, bo wiele osób czekało na ten serwer wczoraj tak, aby być na starcie równo z serwerem i nie przegapić np. respu aut. Moim zdaniem powinien dać 1 termin np. jutro lub po jutrze żeby tak nie czekać i nie przekładać tego kilka razy.
NeJtanoFeJkano Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Czy jak byśmy zamówili bazę dzisiaj to dostalibyśmy ją prze te 3 dni ? Czy przez tą nową wersję przedłużyłoby się to Edytowane 31 Stycznia 2017 przez NeJtanoFeJkano
Miłosz Filus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Admin włączycie dzisiaj serwa
Krystek Opublikowano 31 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Oferuję dziki seks. Chętnych proszę o pisanie prywatnej wiadomości. Wszystko w granicach rozsądku. Myślę, że możemy sobie przyjemnie umilić ten czas, w oczekiwaniu na upragniony start serwera. A tak serio teraz. Utkać łby i proszę o cierpliwość. Będzie to będzie, dziś, jutro, po jutrze... To nie ważne, byle obeszło się bez ciężkich błędów, które miałyby przeszkadzać w rozgrywce. Jest 1500 100 900 innych gier, modów itd. w które możecie zagrać, w oczekiwaniu. Jest wiele możliwości czekania, niż tylko klikanie "odśwież" bądź "f5" na forum.
_NeV_ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 no niby tak, że najlepiej, zeby najdluzej to robili i nie mam w tym nic przeciwko, ale skoro sam nesty pisze OFICJALNE otwarcie o danej godzinie to kazdy jest nastawiony na to, że będzie wtedy start serwa,a tak 4h od rzekomego startu dalej nic, wtedy jakiś typeczek jest wkurzony czemu serwerka nie ma i wypisuje na forum.
Coke Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 31 Stycznia 2017 Kiedy to bedzie działało do kuta pana ile mozna czekac
Coke Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 31 Stycznia 2017 chyba chciałeś powiedzieć za miesiąc
Shzafazee Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jaja sobie admini robią 0 info od 19
Krystek Opublikowano 31 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jaja czy nie jaja. Weź sam najpierw coś zrób a potem skomentuj. Siedzisz kurwa na dupie, klikasz odśwież albo dołącz i tyle. Weźcie do chuja pana doceńcie to, że oni pracują, że im się chce to robić. Bo po tym co tutaj się odpierdala na serwerze, poza serwerem i na forum, to wszyscy powinni ich po rękach i nogach (umytych oczywiście) całować, że on działa i że oni wciąż nad nim pracują. 2
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jutro serwer będzie chodził jak ta lala spokojnie.
HurtMechanic Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dla mnie mogą go robić jeszcze miesiac ale niech napisza jedna date i godzine startu 2
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Po części się zgadzam z Krystkiem. Ludzie są wkurwieni bo czekają aby zgarnąć dobrze auta i itemy na start. Głównie tak spamują bo ten termin jest ciagle przekładany... rozumiem, że występują zmienne w postaci nagłych błędów. ale nie lepiej napisać że jak serwer będzie jak napiszemy? Ale masz racje w tym, że potrafia tylko narzekać a chuja robią. Są ferie więc powinni ruszyć dupsko sprzed komputera i iść na narty czy chociaż sanki a nie spamować jaka to administracja jest a jaka nie. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Francsk13 2
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panowie, jeszcze 5 minut. 1
Asdwq Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Czekamy z niecierpliwością
Rekomendowane odpowiedzi