ConfiG Opublikowano 21 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: ✘ConFiG✘ Wiek: 17 Staż gry CS:GO: na aktualnym koncie +1.200h i na poprzednim ( sprzedane) ok 700h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK! Godziny w jakich grasz: Jako iż jestem w wieku szkolnym to od 17-21 w weekendy od 13-1/2 wieczorem Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze gram już dość długi czas, wiem jakie jest teraźniejsze toksyczne community Cs:Go więc wiem na co się piszę, a poza tym: *wiem że na serwerze jest mało adminów dlatego chciał bym zostać jednym z nich *jestem pomocny *znam regulamin *nie łatwo jest mnie wytrącić z równowagi *nie nadużywam przywilejów administratora *poczucie humoru jak najbardziej *potrafię przyznać się, gdy popełnię błąd *jestem dojrzały jak na swój wiek Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:119482080
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Z tego co wiem to nie masz/nie używasz mikrofonu co może być problemem. Poza tym, nie tutaj podania, ale się poprawiłeś
Żywy Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wykluczony Opublikowano 22 Stycznia 2017 Posiadanie mikrofonu, to podstawa. Jeżeli będziesz, bądź jesteś w jego posiadaniu, chciałbym odbyć z Tobą krótką rozmowę na TS3. Jestem dostępny każdego dnia od godziny 15:00 na sieciowym TS3. Temat zostanie przeniesiony do Archiwum jutro w godzinach wieczornych, aby autor zobaczył odpowiedź z mojej strony.
ConfiG Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Dante tak dla twojej informacji mam mikrofon a używam jak są ludzie z którymi można normalnie pogadać a nie od razu ci matke zaczną wyzywać:) ts3 tez posiadam:) Edytowane 22 Stycznia 2017 przez ConfiG
Żywy Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wykluczony Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi