Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga na ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EZ = Łatwo poszło

I Gasiu, ledwo co zaczął grać i już się wtrąca.

Co do prowokacji. Wy za prowokacje uważacie że oni stoją pod bazą wam albo przelecimy dodo. Żenada. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 godzin temu, Mik0DCI napisał:

Boże, to jest zabawne. ST, to że wam kampią na bazę wkurwia, fakt, ale to nie powód do wyzywania się. Musze kurde zrobić poradnik jak się bronić przed kampieniem.  Ale jakby nie patrzeć, po chuj wy na nich kampicie Niepla? tym tylko pokazujecie NISKI poziom gry (wiem wiem wiem sexybanan tez kampił dzisiaj na nich, ale co ja na niego poradzę). Nic by takiego nie miało miejsca, gdybyście grali normalnie. Wina większa jest jednak po stronie ST, za te wyzwiska.  

Mikuś, jest gdzieś napisane ile można minut maksymalnie kampic? Nie ma. Każdy kampi ile chce, ale to nie jest powód do wyzywania:)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po co piszecie nic nie wnoszące posty w temacie nie róbcie tu jaskini troli dzieci.Niech sie wypowie osoba do tego uprawniona i po temacie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, malyy napisał:

Mikuś, jest gdzieś napisane ile można minut maksymalnie kampic? Nie ma. Każdy kampi ile chce, ale to nie jest powód do wyzywania:)

Nie nie ma, ale po co kampić, skoro można grać jak normalna osoba... nie dość że z kampienia nie ma pożytku, bo ani killi, ani itemów nie zgarniecie, to tylko wkurzycie inne osoby, a potem wychodzą takie sytuacje że paru osobom puszczą nerwy.

Opublikowano
18 godzin temu, Exon7771 napisał:

Jestem przeciwko tej decyzji ponieważ :

1.NIE było wszystkich członków ekipy , więc nie można tak napisać.

2.prowokacja innych drużyn także jest nie odpowiednia więc wasze zachowanie nie jest lepsze

3.moderatorzy z NIEPLI są stronniczy i dają muty w większości graczą z przeciwnych drużyn a swoich graczy mutują bardzo rzadko

Bo Niepla umie sie zachować, raz małemu puscily nerwy i dostał mute więc 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
18 minut temu, VetraX napisał:

Z tego wynika, że 90 % serwera jest nienormalna, bo kampi. Powiedzmy sobie szczerze, każdy z nas kiedyś kampił. To jest serwer DayZ, zabijasz jak chcesz, ale to w jaki sposób zabijesz, nie usprawiedliwia do wyzywania poszczególnych grup.

Z tego wynika że na serwerze jest po prostu nudno. Ostatnio gra mało osób, nie ma co robić. Ale to nie powód do zasiadki na czyjąś baze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności