Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga na ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem za, sam wielokrotnie widziałem jak gracze tej drużyny obrażają na czacie różne ekipy, popieram jak najbardziej (y)

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak, kto kolwiek ich zabije jest płacz i wyzywanie, przesadzają, licze na bana lub zabranie bazy ;)

Opublikowano

Jak pisalismy JN to wtedy na serwerze był nesty i nic z tego sobie nie robił więc nie rozumiem twojej skargi jestem na nie :D

Opublikowano

Ja się wypowiem w ten sposób.. Wielokrotne prowokowanie typu "ez jak ST"

i kampienie nawet 3 godzinne pod bazą.

Nam po prostu puszczały nerwy i tyle wszyscy powinni to zrozumieć jestem na NIE.

Opublikowano (edytowane)

jestem na nie kampicie na bazie przez kilka godzin nawet z bazy nie da sie wyjść a jak byście sie czuli jak byśmy na waszej bazie tak kampili 

Edytowane przez rakez12
Opublikowano

Jestem przeciwko tej decyzji ponieważ :

1.NIE było wszystkich członków ekipy , więc nie można tak napisać.

2.prowokacja innych drużyn także jest nie odpowiednia więc wasze zachowanie nie jest lepsze

3.moderatorzy z NIEPLI są stronniczy i dają muty w większości graczą z przeciwnych drużyn a swoich graczy mutują bardzo rzadko

Opublikowano

Jestem za!

Niejednokrotnie ta ekipa w podobny sposób odnosiła się do mnie jak i do reszty moich kolegów.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem za!

Spotykałem się też nie raz kiedy oni zachowywali się nie kulturalnie.

Opublikowano

Płaczecie bo kampimy. Kampcie też, nie oznacza to że musicie obrażać połowę serwera gdy padniecie.

Opublikowano (edytowane)

nawet są nagrania jak jeździmy a nie kampimy jak coś wiedź przestań mówić że kampimy

Edytowane przez rakez12
Opublikowano (edytowane)

JN - Jebać Nieple

No przekozackie żarty, na prawdę. Myślicie że ktoś jest głupszy od was i się nie zorientuje o co chodzi. Nesty był na serwerze i nie zareagował? Może nie widział? Nie wiedział o co chodzi? W każdym razie, jeżeli ktoś wam kampi, to nie znaczy że musicie zaraz obrażać. Można delikatnie napisać "Przestańcie kampić" czy coś w tym stylu, a nie wulgarnie. A obrona, że ktoś was do tego prowokuje, kampiąc wam na bazę, jest słabe. A atak, że moderatorzy w NIEPLA są stronniczy, są wyssane z palca jak nie z tyłka. Każdy jest traktowany taką karą, na jaką zasłużył. To nie nasza wina, że NIEPLA jakoś potrafi się zachować, a gdy ktoś coś z naszej grupy odwali, to swoją karę otrzyma. Brak skarg na naszą grupę też o czymś świadczy prawda? Proszę was o inną linię obrony, a przede wszystkim ogarnięcie całej grupy. Jak widać, nie tylko nasza grupa jest poszkodowana, ale wielu graczy widzi co wyprawiacie.

EDIT.

Nagrania? Raptem parę nagrań, które nie ukazują całej waszej gry tylko wybrane momenty. Wszyscy kampią, i dobrze o tym wiemy. Ale to wy jak na tą chwilę, plujecie zabójczym jadem gdy ktoś was atakuje.

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Godzinę temu, Jerychooo napisał:

Jestem za!

Niejednokrotnie ta ekipa w podobny sposób odnosiła się do mnie jak i do reszty moich kolegów.

gP05ucg.jpggP05ucg.jpg

Opublikowano

Drodzy koledzy z gangu ST, zauważcie, że to tylko gra a Wy potraficie wyzywać i posądzać ludzi o to, że sami przegrywacie. 

17 minut temu, BidWild napisał:

Powiem tyle, kampicie na naszą bazę, jak admina nie ma jedziecie po nas a jak wejdzie admin i my napiszemy to odrazu mutuj go. To jest śmieszne. prowokujecie i jeszcze macie o to spine, cała niepla i tak jestescie nieogarami bo tylko umiecie latac nad nami dodo z 4 strzelcami. Macie faworke u moda bo jak wy wyzywacie to ciul mute 30 min max a jak my powiemy prawde to mute 2h i więcej wiec się nie udzielajcie bo to świadczy tyle jak o "dzieciach"

Przyjacielu, nie jeden raz była sytuacja, że przebiegałem nawet obok bazy zabiłem od was 3-4 a wy zaczynaliście Wasz ,,płacz,, 

23 minuty temu, Dorixson napisał:

Musze was zasmucić panowie ale "JN" to nie musi znaczyć dane słowa o które nas osądzacie xD , może to Co innego znaczyć 

Nie udawaj głupiego każdy wie co macie na myśli... Ludzie od was piszą ,,JN,, ,,Jebać Nieple,, itp teksty więc skończylibyście wasze głupie wymówki.

Ja jestem za karą, gdyż my jako NIEPLA nie prowokujemy ST do takich zachowań, lecz gramy normalnie i w żaden sposób Ich nie wyzywamy.

Jeszcze raz na TAK.

4 minuty temu, rakez12 napisał:

gP05ucg.jpggP05ucg.jpg

Przepraszam, czy Ty tu widzisz, że ktoś od NIEPLI coś takiego piszę ?

Opublikowano
1 minutę temu, ChriseekPompa napisał:

I tu sie mylisz pisząc do kogoś "ez" stwierdzasz że osoba którą zabiłeś jest łatwa i nie potrafi grać a to już jest obraza która zalicza się bardziej pod prowokacje, a efekt pisania "ez" właśnie jest taki więc oby dwie ekipy są jak najbardziej winne lecz to oni was wyzywali i oni powinni dostać większą kare. A o N1 którzy wyzywają rodziców to już w ogóle nie wspomne. To tyle odemnie.

to prawda są ss że w N1 po rodzicach wyzywa

Opublikowano
10 minut temu, Gasiuu napisał:

Robicie zbędna gównoburze dobrze wiedząc, że sama niepla ma też za uszami. Nie stoję za nikim ale takie zachowanie mnie wkurwia jeżeli składacie skargę mając moderatorów w grupie oni mogli zrobić by porządek. Wczoraj byłem na serwerze i widziałem jak sequ prowokowal do kłótni, padły słowa(dowody=logi). Ale co? Nie dostał mute. Sprawiedliwość.

Przestańcie robić gównoburze bo jak ktoś wstawi sobie jn w nick to czujecie się urazeni... Żenada 

W jaki sposób ,,prowokuje,, ?

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć tę Twoje rzekome SS na N1.

Z tego co się dzisiaj dowiedziałem to Wy nas nieźle cisnęliście na ts'ie...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności