Ramzzes Opublikowano 19 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam. Nie mam ssów zrobionych przez Admina Rapera. Co w takiej sytułacjji mam zrobić?????????????????????????????????????
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 19 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Moja wersja screenów spakowana w załączniku. bunkier.zip 1
Virus. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zapoznaj się z tym tematem 1
Ramzzes Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam. Czy mógłbym prosić strażników fragów o przeanalizowanie demka z mojej gry. Niestety wszystko przeszukałem nie ma w dalszym ciągu. Przeszukałem wszystko, niestety w dalszym ciągu nie ma ssów. wszystkie foldery przewaliłem nie ma nic..
Ramzzes Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 coś się ruszy w tym temacie?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 A tak w ogolę to nie ten dział do wstawiania ssów. 1
Morgan*** Opublikowano 19 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dział nie dział, ale po obejrzeniu demka do momentu zbanowania czyli 7;25 stwierdzam iż musiała zajść po prostu pomyłka. Poczekaj cierpliwie na unbana. Admin też człowiek. Nie myli się tylko ten co nic nie robi, tyle ode mnie. 1
kingu Opublikowano 19 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 A wiesz ze ssy zapisuja sie w formacie tga jesli nie posiadasz programu do ich otwierania zapewne nawet ich nie zauwazasz a są w głownym folderze csa sa to biale karteczki o nazwie HalfLife01.tga spróbuj wyszukac na dyskach/dysku.
Ramzzes Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tak wiem czytałem o tym nie ma nic właśnie takiego, nie ma nic szukałem... wszystko sprawdzałem co jest możliwe nie mam tych ssów.
Szyderca Opublikowano 19 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Napisz tutaj: http://fragujemy.com/forum/204-wstawienie-screenów/ Co do braku screenów, to co druga osoba się tak tłumaczy a później się znajdują. Jak wejdziesz do cstrike sprawdz czy nie jest aktywny przycisk "Pliki zgodności" +
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi