MasTeR.! Opublikowano 9 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dajcie spokój administracji i dajcie im pracować. Tak trudno odciągnąć się na jeden dzień od komputerów? Do nauki a nie przed komputerami będziecie oczy sobie psuć. Proszę o zrozumienie administracji, oni nie mają czasu wypowiadać się na każdy temat na forum. są zajęci serwerem. Piszecie "LAGI" ciągle to widzę. Jeżeli nie chcecie tych lagów, do cholery dajcie im popracować nad serwerem. Od dawna nie widziałem żeby fragujemy było wyłączone. Widać że chcą się zająć serwerem, i że chcą to wszystko naprawić, co było zaległe. Pozdrawiam 2
ChriseekPompa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 13 minut temu, MasTeR.! napisał: Dajcie spokój administracji i dajcie im pracować. Tak trudno odciągnąć się na jeden dzień od komputerów? Do nauki a nie przed komputerami będziecie oczy sobie psuć. Proszę o zrozumienie administracji, oni nie mają czasu wypowiadać się na każdy temat na forum. są zajęci serwerem. Piszecie "LAGI" ciągle to widzę. Jeżeli nie chcecie tych lagów, do cholery dajcie im popracować nad serwerem. Od dawna nie widziałem żeby fragujemy było wyłączone. Widać że chcą się zająć serwerem, i że chcą to wszystko naprawić, co było zaległe. Pozdrawiam Propsuje cie za ten post chciałem napisać to samo już chyba ludzie tak kompy mają słabe że im nawet minecraft nie odpali na te 2-3 pierdzielone doby przez ten czas możecie poprawiać oceny śródroczne patrzcie jaką macie do tego piękną okazje serwer off wy nie macie co robić idzcie się pouczyć a na pewno wyjdzie lepiej niż macie siedzieć na forum i wypytywać nie ma to nie ma na chuy drążyć temat 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 A nawet jesli nie ma serwera, to powinniscie sie cieszyc no macie pewnosc ze wroci lepszy
MasTeR.! Opublikowano 9 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 @Mik0DCI tu ci przyznam rację. Jestem tego samego zdania Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzisiaj wieczorem już będzie większość rzeczy przywrócona. Zatem zapytam raz jeszcze: chcecie reset pojazdów jutro czy dzisiaj?
kargess Opublikowano 10 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dziś było by chyba lepiej.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 10 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Najlepiej reset przełożyć na weekend w sobotę, bo w środku tygodnia nie każdy ma czas
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Chyba oszalałeś. 1
RareGun17 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie ma mowy, restart mialbyc juz wczoraj, wiec bez senus przekladac na weekend ;----;
Krystek Opublikowano 10 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem za resetem w dniu jutrzejszym, z podaniem konkretnej godziny. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Krystek Rozmowa z grupą
KRVPSKI Opublikowano 10 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jutro o 19 żeby było wszystko Ok.
polaczek8912 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zróbcie dzisiaj reset bo wiele osób czeka na ten reset od soboty . Ale żeby było fer zróbcie koło 20 i przed tym zróbcie bota który powiadomi gracz na serwie
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Możemy zrobić dzisiaj reset o 18:00, a w sobotę kolejny, bo podejrzewam, że do soboty będziemy jeszcze sprawdzać różne rzeczy. 1
KRVPSKI Opublikowano 10 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Posprawdzajcie wszystko do końca, w nocy jakieś ewentualne poprawki, jutro w godzinach wieczorych reset.. najlepiej by było
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Musi być reset pojazdów, żebyśmy mogli zerknąć, czy lagi są spowodowane nowym backupem oraz respami. Każdy czynnik musi być wzięty pod uwagę.
KRVPSKI Opublikowano 10 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wiadomo, że musi. W takim razie po co się pytałeś czy dzisiaj czy jutro?
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2017 A czy ja powiedziałem kiedy musi się odbyć? Naucz się czytać.
Rekomendowane odpowiedzi