Tykno Opublikowano 8 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć kupiłem u was vipa na 14 dni kod mi przyszedł wpisałem , ale nie mam vipa , o co chodzi ? dzieki , moje name Bandziorek
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przeniosłem do odpowiedniego działu
Bandziorek_Mp3 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 a do jakiego działu mam sie teraz dac ? nie mam pojecia sory
Szyderca Opublikowano 8 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Proszę napisać w dziale technicznym http://fragujemy.com/forum/395-dział-techniczny/ i zastosować się do wzoru.
Szyderca Opublikowano 8 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi