L@jt Opublikowano 5 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam. Na mapie cs_estate nie mozna kupować granatów. Pomysł dobry, bo granaty tam przeszkadzają, jednak gracze VIP mają na starcie rundy te granaty i wygląda to tak, że VIPy rzucają a gracze bez VIPów nawet ich nie mogą kupić. Proponuję, albo wyłączyć wszystkim, albo umożliwić kupowanie wszystkim. 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ogarne na dniach co można z tym zrobić. Dzięki za informacje. 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zoptymalizowałem V.I.P'a i dodałem nowy cvar: fg_vip_on_grenade. Wystarczy dać go na 0, aby V.I.P nie otrzymywał granatów na mapach. 5
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Rewelacja Nestiuszu. Dzieki temu mam na oku 2 zajebiste szybkie mapki. Tylko bałem się tych granatów, a nie chciałem całkiem vipa wyłączać...
Virus. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi