Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dnia 31.12.2016 o 19:04, Krystek napisał: Ja nie wiem. Totalny brak inteligencji. Jest napisane u góry jak byk, że rekrutacja zamknięta. Widać jak czytacie te posty, wejdą, nie przeczytają, napiszą i nara. Przykro mi. Ale Rekrutacja jest zamknięta do nas. Podania odrzucam. Czepiasz się go, a sami tego nie pilnujecie. Rekrutacja OFF, ale małego przyjęliście mimo to, że zamknięta. Cytuj Totalny brak inteligencji
Krystek Opublikowano 2 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Stycznia 2017 Twój post nic nie wnosi to tego tematu, to po pierwsze. Po drugie, z małym już od dłuższego czasu prowadzimy rozmowy poza grą, i daliśmy mu szansę oraz ograniczone zaufanie.
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tu nie o to chodzi, tylko zastanawia mnie czemu piszesz innym, że nie zwracają uwagi na to co jest napisane wyżej, jak wy sami nie pilnujecie tego. Piszesz totalny brak inteligencji, a sami właśnie to zrobiliście. Coś w tym jest nie sądzisz? Pozdrawiam
Krystek Opublikowano 2 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Czego tutaj nie rozumiesz. Generalnie rekrutacja była zamknięta. A to też dlatego że prowadziliśmy rozmowy z małym, i cały czas zastanawialiśmy się, co z nim zrobić. Dlatego nie zmienialiśmy na otwartą rekrutację. Dlatego gdyby tu było 150 podań, to też bym je odrzucił. Gdyby sprawy małego by nie było, rekrutacja widniała by jako otwarta a podania bym przeglądał rzetelnie. A tak, skoro pisze że zamknięta, a ludzie piszą mimo to podania, to o czymś to świadczy prawda? EDIT. A podanie kazałem mu napisać, by był przysłowiowy porządek w papierach. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Krystek By wszystko było zrozumiałe
KRVPSKI Opublikowano 2 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2017 4 godziny temu, Uzillo napisał: Tu nie o to chodzi, tylko zastanawia mnie czemu piszesz innym, że nie zwracają uwagi na to co jest napisane wyżej, jak wy sami nie pilnujecie tego. Piszesz totalny brak inteligencji, a sami właśnie to zrobiliście. Coś w tym jest nie sądzisz? Pozdrawiam Ja nie rozumiem Ciebie człowieku. Czy Ty musisz do wszystkiego za przeproszeniem się przypierdolić? Jak nie na serwerze spinasz, to na forum. Zajmij się swoją grupą.
Rekomendowane odpowiedzi