TbN~ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam wszystkich starą dobra ekipe jak i tą nową. Powróciłem wkoncu !! Mam nadzieje, że dalej jest tak jak kiedyś, super atmosfera i mili ludzie z którymi można się pośmiać jak i porozmawiać Pozdrawiam i przesyłam buziaczki <3 !
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2017 Już to słyszałem ze 100 razy...
TbN~ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Hehe dobra dobra. Nowe postanowienie noworoczne <3 !
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 No witaj mordeczko, fajnie, że wracasz, ale lepiej brzmi jak to nie jest postanowienie noworoczne Temat muszę zamknąć, bo tak nakazuje regulamin. Cytuj Nie witaj się w przypadku, gdy już wcześniej to robiłeś, a wróciłeś.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Koszyfix. Dziękuję.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi