SeQu1906 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam, chciałbym przedstawić graczom mój pomysł stworzenia fanpage na facebooku serwera dayz, chciałbym usłyszeć opinie i uwagi gracz na ten temat, dodam, że mam wiele pomysłów na rozwijanie go na początek wrzucam tam ss'y i filmiki od graczy z akcji, wypadów, informacje o resetach pojazdów oraz aktualizacjach oraz eventach mam również w planie robienie różnych konkursów np: na przedłużenie bazy, na bazy, skiny, pojazdy itp... potrzebował bym również pomocy od Was graczy, w tym, byście podsyłali mi różne ss'y, wbijali i zostawiali lajki oraz proszę was o danie mi szansy 1
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 28 Grudnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Czy to na pewno wypali? Pomysł może i dobry, ale ludzie będą tam wbijać tylko po to aby zgarnąć nagrody z konkursów. Fajnie by było gdyby te konkursy były organizowane dla osób aktywnych, czyli tych co wypowiadają się pod postami i zostawiają po sobie jakiś ślad. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez peRM
SeQu1906 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgadzam sie Tobą bez wiary nie wypali, również na nagrody trzeba będzie zasłużyć. Zostawiam tu link do strony https://www.facebook.com/mtafragujemy/?notif_t=page_invite_accepted¬if_id=1482937392258845 potrzebuje chociaż lekkiej pomocy od graczy 1
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 29 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak najbardziej na tak. I tak jak napisał peRM, należałoby nagradzać aktywnych użytkowników fanpage. Chyba można sprawdzać w panelu administratora kto ostatnio był aktywny, a kto nie
Wirus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jestem jak najbardziej na tak a ci którzy się zastanawiają czy to wypali powtarzam zawsze warto spróbować.
SeQu1906 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dziękuje bardzo za pozytywne opinie Godzinę temu, VetraX napisał: Jak najbardziej na tak. I tak jak napisał peRM, należałoby nagradzać aktywnych użytkowników fanpage. Chyba można sprawdzać w panelu administratora kto ostatnio był aktywny, a kto nie Niestety nie mam takiej możliwości ale to po czasie będzie widać, na przykład po komentarzach, lajkach i odbiorcach
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2016 Obejmiemy patronatem ten fanpage. Dodałem info na serwer, a także do ulubionych na naszym ogólnym fanpage.
SeQu1906 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Godzinę temu, Nesty napisał: Obejmiemy patronatem ten fanpage. Dodałem info na serwer, a także do ulubionych na naszym ogólnym fanpage. Dziękuje
Krystek Opublikowano 29 Grudnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 29 Grudnia 2016 Razem na pewno damy radę. Jestem jak najbardziej na TAK. Z tym że trzeba pamiętać, aby otrzymać nagrodę. trzeba będzie na prawdę się postarać.
Shizov Opublikowano 29 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Świetny pomysł, jestem pod wrażeniem seQu Jak to się mówi: w grupie siła!! Damy rade wspólnymi siłami <3 LECIMY!! Pozdrawiam 1
SeQu1906 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dziękuje również za motywacje od teamu !
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem bardziej za grupą serwerową na FB, ale fanpage też spoko pomysł Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Mik0DCI
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 3 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2017 36 minut temu, Nesty napisał: Że co? Że to żeby utworzyć grupę na facebooku do której można dołączać i pisać posty.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Godzinę temu, Nesty napisał: Że co? Źle napisałem.
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2017 No teraz jest to bardzo zrozumiałe.
KRVPSKI Opublikowano 3 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Grupa według mnie lepsza niż fanpage:)
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2017 Tak, tylko że fanpage ma więcej możliwości, np. ogłaszanie konkursów. Nie wyobrażam sobie tego na grupie. 1
KliXeR Opublikowano 3 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dla mnie grupa jest bez sensu, od czegoś forum jest.
Krystek Opublikowano 3 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 3 Stycznia 2017 SeQu od fanpage a Ja mogę zająć się grupą. Jeszcze instagramem mogę się zająć. Wiecie, jakieś zdjęcia z serwerów, z eventów itd.
Rekomendowane odpowiedzi