Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GET Opublikowano 26 Listopada 2016 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Listopada 2016 Włamanie oraz przywrócenie kopii W dniu dzisiejszym, tj. 26.11.2016 doszło do włamania na konto administratora, w wyniku czego uległy uszkodzeniu serwery 4FUN, ZM oraz DD2, a także forum. --- Forum zostało przywrócone w całości, a konto administratora odpowiednio zabezpieczone. W związku z tym, wszystkie dzisiejsze posty po godzinie 7:00 zostały usunięte, a także użytkownicy, którzy dzisiaj się zarejestrowali. W tej chwili trwa przywracanie serwerów 4FUN, ZM oraz DD2 do prawidłowej funkcjonalności. Przerwa konserwacyjna potrwa do 30 minut. Z kolei system banów również uległ uszkodzeniu, lecz nie ma to żadnego związku z włamaniem - technicy z serwerowni przywrócili już działanie stron WWW do pełnego funkcjonowania. --- Osoba, której personalia zostały już ustalone, zostanie za to surowo ukarana. Za wszelkie niedogodności serdecznie przepraszamy, FGTeam 29
Arni Opublikowano 26 Listopada 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Dzięki za wytłumaczenie zamieszania. Mam nadzieję że ten osobnik który się włamał dostanie za swoje.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 26 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Ciekaw jestem który taki znowu -,- mam nadzieje że nie ten sam człowiek z WeedCs ;]
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2016 Ta osoba była taka mądra, że zostawiła po sobie bardzo dużo śladów : ) Napisał post w ukrytym dziale, który usunął, ale nasze forum ma taką dobrą opcję, że usunięty post można przywrócić do 3 dni : ))) Kolejny dowód. 4
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 26 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Wiem gdzie szukać takich sytuacji heh, nawet nie jeden forum ma takie opcje :) brawo!
Heniek__ogien Opublikowano 26 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 grubo :D ciekaw jestem ile osób wstawi screeny na forum :D :D :D jutro ruletka !!!
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2016 Jakie screeny?
Heniek__ogien Opublikowano 26 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 ciekawe czy to ten typek z mławy hahahah :D Nesty, zapytaj adminów z 4fun :)
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2016 Nikt nie ma bana już. Wszystko zostało przywrócone.
Heniek__ogien Opublikowano 26 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Śmieje się. Też dostałem :D
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 26 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Śmieje się. Też dostałem :D wszyscy dostali :D dobrze, że już wszystko gra jak trzeba :D
tAL' Opublikowano 26 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Heniek, każdy dostał co wtedy był na serwerze, nie ma co się śmiać. Sam jak dostałem "bana" patrze... speedhack, mówię aha no spoko patrzę a serwer co sekundę odlicza coraz mniej graczy. Ukarać tą żmiję w kurwę jebanego mać itd, resztę zostawię dla siebie. Lecz nie powiem.. ździwko mnie chapneło heheh :)a ruletka jutro będzie, zapraszam serdecznie.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 26 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Aż się dziwię, że są tacy fałszywi ludzie robiący takie rzeczy jak to co miało miejsce.
tAL' Opublikowano 26 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 To jest życie, zawsze znajdzie się ktoś, kto podstawi Ci nogę aby on miał lepiej, a Ty gorzej :)
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2016 Przywrócone zostały do pełnej funckcjonalności serwery, tj. 4FUN, ZM oraz DD2. Systemy banów również działają już prawidłowo. Wszystko zostało zabezpieczone. Czekamy jeszcze na kwestię serwera TS3, ponieważ prawdopodobnie gościu zabrania nam dojścia do serwera TS3. 5
Morgan*** Opublikowano 26 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Nesty nie działa na ZM amx. Nie da się banować. Do tego nie działają ludziom Vipy. Dodatkowo przez konsolę wbić się też nie da jak mam slota. Edytowane 26 Listopada 2016 przez Morgan***
soltys981 Opublikowano 26 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2016 Ten sam skur... co na weeds? :d
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2016 Wszystko już działa. 1
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 27 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) ssh 128 zrobic a logi spr... tego nie usunie a pozniej tracertem za dziadem smignac podejrzewam ze to robota skula dzis dostanie perama bo baza zostala wywalona do jego czasu bana, po tym jak baza padla zaraz sie pojawil u nas na serwerze, na programie lata znowu nadam perma mu, CZYTAJCIE NIEMIECKIE FORA CZEMU JUZ TAM NIE GRA.... a program ma platny Edytowane 27 Listopada 2016 przez SMIGLO
Indyk Opublikowano 27 Listopada 2016 Wykluczony Opublikowano 27 Listopada 2016 to powinno być karane gwałtem w murzynnii - te włamy oczywiście 2
Rekomendowane odpowiedzi