Właściciel GET Opublikowano 30 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, Od dzisiaj możecie korzystać z przydatnego menu bocznego forum, oczywiście ten kto chce, ponieważ każdy może te menu zwinąć lub rozwinąć za pomocą strzałki zielonej. Mam nadzieję, że się podoba i na pewno w przyszłości będzie to ulepszane. Najważniejsze w tym wszystkim, że to tak nie obciąża forum jak poprzednie wstawienie FB na górze czy Pukawki na dole. No to przyjemnego korzystania z forum :)
Wygnaniec Opublikowano 30 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Powiem tak. Zajebiście to wygłada. Nesty dobra robota.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 30 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Genialny pomysł.
Właściciel GET Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 30 Lipca 2012 Dzięki. Przypomnę, że warto klikać naszej grupie "lubię to!" na Facebook-u, a jeszcze lepiej google+, ponieważ rośnie nam pozycjonowanie w googlach :) Trzeba mieć zarejestrowane konto na googlach lub youtube (bo jak masz na googlach to masz też na yt i na odwrót) + jeszcze wypełnić formularz google+. Także korzystnie dodawać nas na googlach+, a zarazem i my jako posiadacze konta w googlach+ mamy do dyspozycji więcej opcji :)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 30 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Zajebiście dobra robota Nesty. Kliknąłem google+ :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 30 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Bardzo dobrze.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 30 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 NESTY , Bardzo DOBRA robota :D
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 30 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Zajebiste ;]
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 30 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Dobry robota też już kliknąłem google + :)
koozik2 Opublikowano 30 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Świetny pomysł teraz jest o wiele lepiej ;) Google + też kliknięte :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 30 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie ma to jak dobrze wykonana praca ;) Bądź z siebie dumny Nesty :P
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dobra robota. Zielona strzałeczka powinna chyba odwrotnie chodzić, ale to szczegół :P
KluseK Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Elegancko podoba mi się ;) Google jest i mój plusik :) Nesty dobra robota :D
Właściciel GET Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dobra robota. Zielona strzałeczka powinna chyba odwrotnie chodzić, ale to szczegół :P Dlaczego odwrotnie? -> jeśli nie ma ma być na odwrót? W sensie takim, że aby było. Taka zasada. Ale zawsze można kolejność zmienić ;))
Daworsky Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wszystko jest odpowiednio zrobione! Mi się bardzo podoba ! Dobra Robota!
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Good Job !
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Świetny pomysł :)
Właściciel GET Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Kolejne nowości. Zmiana sklepu oraz dodanie "wspomóż nas". Jeśli ktoś jest chętny, aby wspomóc nas to zapraszamy, a hojnie obdarzymy tę osobę V.I.P-em na forum na stałe oraz slotem na wybranym serwerze na okres 1 miesiąca.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi