Skocz do zawartości

[KOSZ] Mody

Jaki mod?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jaki mod?

• FFA
      9
    • ONLY DD2
      12
    • CSDM
      6
    • DD2 -> INFERNO -> NUKE
      5
    • Diablo mod
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Wypowiadać się proszę. Jakie chcecie mody na 2 serwery.

Proponuję: FFA oraz dd2 only.

Ostrzegam, że to 2 serwery po 20 slotów więc nie wyskakiwać mi z "TP" lub jakimiś AWP czy AIM.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na dd2 only dużo osób się zbiera ale niektórzy nie trawią już dusta więc nie wiem czy przejdzie ewentualnie można też bf2 :D albo same odznaki bez tych dodatków :P np złoto za 1 miejsce we fragach itd.

• Właściciel
Opublikowano

No ja póki co bym nie preferował w BF2. DD2 only cieszy się dużą popularnością tak samo FFA. Również mogę Diablo mod-a wykonać ;-)

Opublikowano

Ooo Diablo mod :D chętnie bym pograł na takim modzie kiedyś grałem to mi się bardzo spodobał.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

FFA + only dd2, inferno, nuke.

• Fragowy Mister
Opublikowano

Tak jak Vino napisal serwer z samymi odznakami BF2 + FFA lub DD2

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A może dla odmiany World of WarcraftMOD ? Kiedyś grałem na tym modzie jak miałem jeszcze NS.

Ale i jak dla mnie może być OnlyDD2 i FFA + BF2.

• Właściciel
Opublikowano

Żadnych połączeń FFA + BF2 nie będzie. Sam FFA. A co do Warcraft, znam ten mod, ale nie jest on już popularny i strata pieniędzy. Ja bym preferował teraz w jakieś podstawowe serwery, klasyczne, bo mamy już ZM i DR oraz 4FUN. Potem się pomyśli najwyżej o BF2, warcraft czy tam kz, awp itd.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja na waszym miejscu pomyślał bym o jakimś deatchmatch'u a na drugi serwer oczywiście ffa.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

O quake modzie nie słyszałem ale zagrałbym z chęcią :)

Opublikowano

Duża popularnością cieszy się COD Mod, na takim serwie można łatwo kase kosić bo gra tam zazwyczaj dużo małolatów i kupują premki często.

• Właściciel
Opublikowano

O quake modzie nie słyszałem ale zagrałbym z chęcią :)

Tego moda nie będzie. Quake mod jest płatnym modem, na podstawie gry Quake. Wszystko jest tak samo, nawet mapa zrobiona. Gdybym ja miał to zrobić, to zajęłoby to czasu, bo potrzebowałbym kogoś kto umie robić sprite, modele, mapy itd. a ja nie mam takich znajomości. Dodatkowo nieopłacalne by to było, ponieważ taki serwer to tylko strata pieniędzy, bo nikt by w to nie grał, a na rozkręcenie w tych czasach przez bandę dzieci trzeba sporo czasu. To nie rok 2009/2010 niestety. Wszystko odnośnie GH i CS-a 1.6 upada, więc nie ma sensu za dużo inwestować w serwery CS 1.6, a jedynie w jakieś inne gry.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

CSDM - zaglosowalem też na DD2/NUKE/INF.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności