Klaudia Rompca Opublikowano 29 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Cześć! Uczęszczam na siłownie , ćwicze już prawie rok. Miałam okres taki , kurde nie wstane nie dam rady ... Nie nie dam rady wstać , innym razem .. Ale w głebi wstałam , poszłam , zmęczyłam się ale dziś wiem że było warto . Ćwicze na typowej siłowni , nie uprawiam ćwiczeń cardio a na rzeźbe .. Jestem dość szczupłą osobą by zajmować sie cardio . Kocham to uczucie , gdyby przychodze zmęczona i czuje ten ból na brzuchu nogach czy gdziekolwiek bo wiem wtedy że coś naprawdę robie a nie się obijam , a otym zmęczeniu fajnie wieczorkiem usiąść i was rozwalać w CS.16 na DD2 :D naprawdę wszyskim polecam , czasem chociaż na godzinke odejść od komputera i pomęczyć się .
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Weź ty naucz się stawiać kropki i przecinki..
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi