Klaudia Rompca Opublikowano 29 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Witam . Otóz gram na serverze od jakiegoś tygodnia , i bardzo często się zdarza że nie ma admina na servie a są cheaterzy i nie da sie poprostu grać , a trzeba pisac post z demo itd żeby go zbanować . Otóż propozycja jest taka żeby odblokować shoutboxa ,bo jest od 10 postów a np ludzie chcą sobie pograć a muszą pisać te posty o bana dla cheatera i czekać , a tak to wystarczy napisac na shoutboxie i Jakis admin by to przeczytał i odrazu działał by na servie . Ja przykładowo nie mam 10 postów jeszcze , nie mam gg ,żeby skontaktować się z Adminem . Proszę o rozpatrzenie :) 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Najpierw przeczytaj regulamin SB a potem pisz temat.Zakaz: Zgłaszania graczy łamiących regulamin na serwerach jak i proszenie administratorów o wejście na serwer. 1
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 29 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 SB nie jest od zgłaszania cheaterów. 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 29 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2016 Trzeba zakupić sobie niedrogiego steama. I można kontaktować się z adminami do woli. 6
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi