Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2016 Właściciel Opublikowano 12 Października 2016 Ważna informacja W dniu dzisiejszym, tj. 12.10.2016 o godz. 22:00 serwer MTA uległ wyłączeniu. Prosimy nie panikować - sytuacja jest już opanowana. Powodem wyłączenia nie jest problem natury sieciowej, ani żadnego skryptu, lecz naszego niedopatrzenia. Niestety, po ostatniej aktualizacji, backup serwera nie został również włączony, co oznacza, że wszystkie itemy zdobyte między 03.10 a dniem dzisiejszym zostały utracone. --- Kwestia oddawania itemów W związku z tym, iż nie jesteśmy w stanie zdiagnozować, kto jakie miał itemy, każdy otrzyma zwrot namiotów tylko i wyłącznie zakupionych. Backup został już prawidłowo włączony. --- Reset pojazdów Niestety, kopia pochodząca nie zawiera pojazdów, dlatego zostały one zresetowane. Chcemy Was zapytać, kiedy powinien odbyć się reset pojazdów? Za wszelkie niedogodności i utrudnienia ( mea culpa ) serdecznie przepraszamy. W przyszłości nie będzie już dochodziło do podobnych sytuacji, jak z dzisiaj. Pozdrawiamy, FGTeam
Krystek Opublikowano 12 Października 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 12 Października 2016 Ja myślę że Piątek po godzinie 16:00. Wtedy wrócą wszyscy ze szkół itd. Bądź też Sobota, ale oczywiście z wcześniejszym poinformowaniem.
KliXeR Opublikowano 12 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Października 2016 Myślę, że sobota +- 17:00 byłaby dobrym rozwiązaniem. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2016 Autor Właściciel Opublikowano 12 Października 2016 Najlepiej byłoby sobota i wtedy Heisen wprowadziłby lekką aktualizację ( poprawił bugi ) i zaktualizował serwer do najnowszych binarek. 1
InstaMonte Opublikowano 13 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Października 2016 Ale ja wczoraj kupiłem 200 magów do kalacha i teraz co A i 80 broni Niemam w bazi ani jednego tenta co to kur ma byc Bazie* 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Października 2016 Autor Właściciel Opublikowano 13 Października 2016 Pierwsza kwestia jest taka, że nie zakupiłeś w legalny sposób tych magów. Handel taki jest nieautoryzowany i nie jest prawnie przez nas chroniony. Zatem tym bardziej nie mamy obowiązku oddawać takich itemów. Druga kwestia, każdy musi liczyć się z konsekwencjami, że utracił pewne przedmioty. Patrzysz na to zbyt egoistycznie. Zdajemy sobie sprawę, że jest to mega wtopa z naszej strony, ale przeprosiliśmy szczerze i uczciwie. Z każdej takiej sytuacji wyciągamy wnioski! Pierwszy raz wyleciało nam z głowy przy wprowadzaniu aktualizacji, aby włączyć auto-zapis namiotów i pojazdów. Jesteśmy też ludźmi i mamy prawdo jak każdy człowiek do pomyłki. Pamiętaj o tym również, że jest to tylko i wyłącznie gra. Trzecia kwestia, jak wspomniałem: oddawać będziemy namioty tylko i wyłącznie te, które zostały w legalny sposób zakupiony lub dołączone do bazy ( np. poprzez zakup bazy dużej lub ultra ). Nie jesteśmy w stanie oddawać każdemu itemów zebranych na własną rękę, bo: - nie jesteśmy w stanie sprawdzić autentyczności screen'ów ( z reguły są one przerabiane ); - nie jesteśmy w stanie rzetelnie każdemu rozdysponować i sprawiedliwie itemami; Dlatego proponujemy rekompensatę taką: - gracze ustalą najbliższy termin restartu pojazdów; - Heisenberg zorganizuje ciekawy konkurs dla polepszenia atmosfery; Pozdrawiam 1
InstaMonte Opublikowano 13 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Października 2016 Jak cos chce zwrot bo niemam ani jednego tenta w bazie
Właściciel GET Opublikowano 13 Października 2016 Autor Właściciel Opublikowano 13 Października 2016 Kupiłeś ultra bazę, więc przysługuje Ci duży namiot + http://fragujemy.com/topic/42909-namiot/#entry228923 Heisen będzie oddawał.
InstaMonte Opublikowano 13 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Października 2016 Ale mi nie chodzi o tyle tych magów ale tenty wczoraj byly w bazie a teraz niema ani jednego a pisales ze od 3.10 przepraszam za wszystko to na tyle
rad0M Opublikowano 13 Października 2016 Zawieszony Opublikowano 13 Października 2016 Reset mógł by być możliwie jak najszybciej.
Krystek Opublikowano 13 Października 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 13 Października 2016 Jestem za resetem w Sobotę. Tym bardziej, że wtedy Heisen wprowadzi mały update. Lepiej mieć w pełni działający serwer, niż za jakiś czas miałby jakiś bug wyskoczyć.
Anx1ty Opublikowano 13 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Października 2016 Każdy jest człowiekiem i każdemu może się zdarzyć... Niech to będzie przestrogą na przyszłość. 2
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2016 Autor Właściciel Opublikowano 17 Października 2016 Aktualizacja oraz ostatecznie reset pojazdów odbyło się w sobotę. Dzisiaj zostały oddane wszystkie namioty zakupione lub dodane do baz! Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi