artur13227 Opublikowano 24 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2016 RasTa. zbanował mnie za to że powiedziałem że zdejmią mu funkcie admina poniewasz zabija cały server bez powadó wiec prosze o odwołanie bana mi czyli N_J_E poniwarz nic nie zrobiłem a dostałem bana 2
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 24 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Września 2016 [ TT ]Zabronione: Wychodzenie poza teren wyznaczony Nie wolno wyczekiwać na gracza z przeciwnej drużyny przy teleporcie, aby go zabic Zostałeś tylko zgładzony, a powinien być ban. Potem zacząłeś coś tam gadać przez mikrofon ze zostanie mi zabrany admin. Po czym dostałeś bana "To zapraszam na forum" Chciałbym aby ban był przedłużony przynajmniej do 2 dni za taką bezszczelność. 1
Właściciel GET Opublikowano 24 Września 2016 Właściciel Opublikowano 24 Września 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Odwołania i skargi do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Odwołania i skargi → Archiwum odwołań i skarg 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi