Skocz do zawartości

[KOSZ] top15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam propozycje zęby zrobić co miesiąc równo w tym samym dniu reset ranku (top15) Bo już długo coś nie był res z tego co widzę z topki po 5k zabitych ;) wiec mój pomysł zrobić plugin zęby automatycznie robił res co 30-31 dni :)

Opublikowano

A jak dla mnie miesiąc jest w sam raz i dla graczy również chociaż będzie jakaś rywalizacja :) Wiec czekamy na odpowiedzi opiekuna i graczy :) a 25k fragów to jest dużo ( moim zdaniem ) :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przecież restart ranku był na początku września razem z zakończeniem konkursu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Resety są według mnie nawet za częste :P Mi zawsze się wydawało, że resety były automatyczne, kiedy na serwerze była przekroczona jakaś ilość graczy np. 25-50 tysięcy, ale może myli mi się to z jakimś innym serwerem :/

Opublikowano

Aha w ten sposób ja myślałem ze jest reset jak w topce będzie 25k fragów :D całkiem inaczej :) No dobra w takim razie czekamy na graczy albo do końca miesiąca ;) Nie zawracam więcej dupy :D ale chociaż coś się popisało na forum pogadało :)

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności