AgameQQ Opublikowano 18 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Września 2016 Siema wychodzę do was z propozycją dodania działu gry Mount & BladeZnajdowałoby się tam Mount & Blade WarbandMount & Blade II BannerlordProblemy i pytaniaModyPoradniki offtopic Mógłbym się tym działem zajmować :D.Bo wiem, że ludzie dalej w nią grają i ją lubią.A jak wyjdzie Mount & Blade II to będzie duży ruch. Dzięki!
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2016 Bo wiem, że ludzie dalej w nią grają i ją lubią. W takim razie powiedz mi co to jest, bo ja pierwszy raz o czymś takim słysze.
Wiśniaaa Opublikowano 18 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Września 2016 Mógłbyś mi powiedzieć co to jest za gra "Mount & Blade" ? Bo tak jak TygryS pierwszy raz słyszę o czymś takim :>
MentosToJa Opublikowano 18 Września 2016 Wykluczony Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Pierwsze słyszę by ktoś nie znał tej gry... Ale i tak jest już pełno forum przeznaczonych tylko dla Mount&Blade więc nie ma takiej potrzeby według mnie . Edytowane 18 Września 2016 przez MentosToja 1
AgameQQ Opublikowano 18 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Września 2016 W takim razie powiedz mi co to jest, bo ja pierwszy raz o czymś takim słysze. Nie napisałem WSZYSCY ludzie grają, więc jest możliwość by ktoś o tym nie słyszał .-. Mógłbyś mi powiedzieć co to jest za gra "Mount & Blade" ? Bo tak jak TygryS pierwszy raz słyszę o czymś takim :> Gra historyczna 1
xkatax Opublikowano 28 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2016 Znam tą grę nawet jest fajna ale myślę , że nie powinna znaleźć się na liście serwerów Fragujemy. Jest to za duża odskocznia od istniejących serwerów. ;)
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi