Banks Opublikowano 17 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 Jestem za zdegradowaniem go na stopień gracza! Odpisaliśmy wszyscy razem i dał nam muta na 30 minut że niby spamujemy. To że wszyscy napisaliśmy razem to chyba nie jest spam,tak? Każdy pisał z własnego konta.
DarkPro Opublikowano 17 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 Ten Moderator popełnia za dużo błędów.Moje zdanie jest takie że on/ona nie powinien mieć moderatora..
Loydziu Opublikowano 17 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 Potwierdzam a oto dowody na liczne muty za pisanie po 1 zdaniu kazdego osobnika z organizacji . Jest napisane wyraznie ze 1 osoba nie moze spamowac :) http://imgur.com/a/Bgx7t
Vasyl Opublikowano 17 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 Większość osób wypowiadających się po stronie Gasia jest z DRG, przypadek? Według mnie skarga nie powinna być skierowana w stronę Mei'a, tylko całego DRG za sianie fermentu na serwerze i prowokacje. Pozdrawiam 1
DarkPro Opublikowano 17 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 System , a ty to się najlepiej nie udzielaj. Sam wyzywałeś
Loydziu Opublikowano 17 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 System zlozyłeś podanie na moderatora nie czytając regulaminu . Jesteś nie poważny jeżeli dajesz ludzi Kary/Bany nie znajac reg. -rep -rep -rep -rep
Banks Opublikowano 17 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Września 2016 Może i większość jest z grupy Gasia i oddaje swój głos bo z tego co widać to nie jest to zabronione,tak?
Rekomendowane odpowiedzi