Olikdel1 Opublikowano 14 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2016 Witam. Mam kolejny pomysł pluginu który przydałby się na serwerze. Chodzi o to żeby wszyscy gracze wiedzieli czy jest admin i kto nim jest a mój pomysł polega na tym że przy nicku admina pod klawiszem tab widniałby napis admin i gdy admin by wchodził na serwer było by przywitanie "admin xxx wbija na serwer" Podobnie jak z vipem Pozdrawiam! :D 1
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 14 Września 2016 Zawieszony Opublikowano 14 Września 2016 Jestem na nie.Cheater wchodząc na serwer nie może wiedzieć kto jest adminem i czy jest on obecny. 2
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 14 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Września 2016 Moja propozycja, idź wymień mózgowniczke. Przynajmniej lewą półkulę. 2
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 14 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Września 2016 Litości... jak już masz jakiś pomysł, to MYŚL. Wspomniałam Ci już o tym w podaniu na admina. Logika przede wszystkim. Nie jesteśmy serwerem w którym chodzi o to, żeby jak najwięcej najebać, nie po to Nesty zakładał i doprowadzał wszystko do ładu, jasne? Odrzucam.
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Opublikowano 15 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi